5 начина, по които жените усложняват връзката си


5 начина, по които жените усложняват връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали сте казали заветното „Да”, или живеете на семейни начала със своята половинка, със сигурност сте чули неведнъж израза „Любовта е тежка работа“. Разбира се, никой не визира, че връзките са интензивен физически труд. Но със сигурност са предизвикателство. Понякога ни разочароват. Но въпреки това, има някои неща, „благодарение” на които самите ние утежняваме ситуацията си още повече. Ето кои са най-честите начини, по които жените правят любовта по-драматична и трудна, отколкото е в действителност.

1. Не можете да прощавате и забравяте

Вашият партньор ще направи стотици грешки по време на връзката ви, някои малки и дразнещи, други по-сериозни. Това е неизбежно.Казвали ли сте му, че сте му простили? Ама наистина. След като простите, спрете да натяквате случката, която се е състояла на 4-ти септември 2016 година, например. Така правите всички нещастни, включително себе си.

2. Държите се като началник

Всички жени по душа сме шефове. Но поне опитвайте да контролирате тази си страст, спирайки да се опитвате да контролирате събитията във връзката ви.

4 НАЧИНА ДА НАКАРАТЕ ЕДИН МЪЖ ДА ВИ ЖЕЛАЕ

3. Споделяте лични неща с трети лица

В момента, в който половинката ви се довери, споделяйки своите служебни или семейни проблеми, вие набирате майка си или най-добрата си приятелка и разказвате всичко. Това си е доста гадна изневяра, макар и не в разпространения смисъл.

4. Винаги сте прави

Изненада - не сте! Мислете и ценете неговото мнение от време на време. Коридорът може да и не изглежда добре боядисан в графитено сиво, както той предложи, но точно като вас, и той има някои добри идеи и решения. Просто не бъдете кон с капаци.

5. Прекалено сте загрижени за него

Разбира се, трябва да сте загрижени за любимия човек - как се чувства, какво яде в офиса, има ли чисти дрехи. Но обсебването като „майка хеликоптер” и необходимостта да знаете всяко негово движение е адски досадно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама