5 неща, с които отблъсквате правилния мъж


5 неща, с които отблъсквате правилния мъж
Снимка: iStock/Guliver

Може да имате прекрасен мъж до себе си, но без да осъзнавате сама го отблъсквате и не му давате възможност да стане част от живота ви.

Има някои неща, с които спирате всички тези чудесни мъже навън. Ето 5 от тях и защо трябва да спрете да ги правите, ако искате най-после да срещнете мъжа, когото заслужавате.

1. Не намирате себе си за възхитителна

Един ценен урок, който трябва да научите е, че ако наистина не се наслаждавате и не обичате това, което сте, правилният мъж няма да се появи. Може би сте се чудили защо жените, които визуално не са много атрактивни, си хващат страхотни приятели. Отговорът е прост - те се чувстват добре със себе си. Независимо дали са родени с високо самочувствие, хората са им казали, че са добри или сами са го разбрали, те са осъществили огромен подвиг.

Те харесват това, което са. И жънат успехите на тази любов към себе си, защото различни хубави неща в живота им се случават. Самочувствието е всичко и ако го нямате, трябва да го получите. Как ще го сторите, зависи от вас. Може да пробвате книги за самопомощ, консултации при специалист или сами да го откриете в себе си. Когато го постигнете, може да очаквате успехи и в любовен план.

2. Излизате с неправилния мъж

Може да си хванете мъж, но кой е правилният? Дълбоко в себе си знаете отговора, но ние се задоволяме с конкретен мъж, защото смятаме, че го заслужаваме или пък блокираме правилния в името на любовта, или просто не искаме да бъдем самотни в този момент. Отървете от тези мъже в живота си. Губите си времето и тяхното. Знаем, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но може би четете това в правилния момент, за да сторите нещо по въпроса. Правете неща, които обичате, вместо да прекарвате време с г-н Никога няма да се случи.

3. Сама си говорите ужасни неща

Какво си казвате през деня? Обърнете внимание на начина, по който се отнасяте към себе си в главата си. Често се наричаме с имена като "загубенячка", "тъпачка" или казваме негативни неща от рода на "Не мога да повярвам, че направи това, идиотче." Макар че само вие може да чуете тези мисли, те преминават през вас и ви показват на външния свят като тъжен, лош и негативен човек. Никой страхотен мъж няма да хареса тази част. Спрете да се самоунищожавате и заменете тези отрицателни думи към себе си с по-мили. Помнете, вие сте човек и сте неспособна на бъдете перфектна.

4. Пазите лоши спомени

Може да го осъзнавате или не, но вие отблъсквате правилния мъж заради някои минали лоши преживявания. Били сте наранена дълбоко. Бившият ви е имал проблеми, не ви е обръщал достатъчно внимание, не се е интересувал, спал е с друга жена... Всички житейски уроци не трябва да ни спират от това да продължим напред, а напротив.

Правилно е да си вземете почивка от срещите и да се възстановите. Това всъщност е много добре за вас. Но когато твърде дълго време се криете, става по-трудно да излезете отново. Поемете дълбоко въздух и опитайте отново. Да, може да бъдете наранена, но ще се оправите. Той ще си заслужава.

5. Не обръщате внимание

Вие просто преминавате през живота, без да осъзнавате какво се случва до вас или около вас. Може там да има прекрасен мъж, който иска да ви обича, но вие не му давате шанс или просто го слагате в зоната на приятелите. Помислете - може би този мъж е мил и би се радвал да ви направи щастлива. Ако мислите, че може да бъдете привлечена от него, трябва да се опитате да го опознаете. Пробвайте, може да се окаже мъжът на живота ви.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама