5 причини да имате връзка от разстояние


5 причини да имате връзка от разстояние
Снимка: iStock/Guliver

Връзките от разстояние не са подходящи за всички двойки. Ако едни подсилват любовта си с отдалечаването на километрите, то други я губят завинаги, но не могат да си го признаят. Ясно е, че разстоянието си има своите предимства и доста връзки болезнено се нуждаят от това, но не получават тази възможност. Поговорихме с няколко дами, които са „жертви“ на далечните връзки. Всяка една от тях споделя, че са повече от щастливи по този начин и не планират скоро да променят връзката си. Ето какви бяха 5-те причини в подкрепа на този тип връзки, които откроихме при всички тях:

1. Леглото ми не е самотно, а широко

Хората, които обичат личното си пространство, напълно биха подкрепили това мнение. Това предложение звучи доста по-добре от хората, които казват, че половинката им ги задушава и имат нужда от пространство. Е, така в буквалния смисъл имаш много такова.

2. Откриваш други нива на интимността

Малко хора не го приемат, но сексът в интернет пространството си е истинско приключение. При такива трудни обстоятелства, като връзката от разстояние, е необходимо да импровизираш с всякакви средства и методи. „Разделените двойки“ признават, че този начин им доставя невероятно удоволствие и възбудата е доста по-голяма. Желанието се засилва от невъзможността за допир.

 ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама