5 причини да се влюбиш в момичето с червено червило


5 причини да се влюбиш в момичето с червено червило
Снимка: Thinkstock/Guliver

Неслучайно червеното се смята за цвета на любовта и страстта. Най-привлекателните жени за мъжете са тези, които носят червени дрехи, бельо или пък червило.

Алените устни привличат погледите на силните половинки и дори някои да казват, че е прекалено дръзко и ярко, червеното червило определено е много секси.

А защо си заслужава да се влюбите в момиче с червени устни:

Няма безнадеждна нужда да те целуне (което я прави толкова неустоима)

Тя ще го направи, бъдете сигурни, но не веднага. Ако беше толкова отчаяна за целувки, нямаше да си сложи най-яркото червено червило, нали?

Тези момичета знаят как да спечелят вниманието на мъжете, да излизат, за да се забавляват, но никога не избързват.

Това момиче знае как да флиртува и да те накара да го желаеш и ако не получиш мечтаната целувка днес, то със сигурност ще искаш да я видиш отново.

Червеното е цветът на страстните, уверени в себе си жени, които можеш да имаш, само ако положиш повечко старание.

Тя е секси

Няма нужда от коментар – ярко червените устни са много секси. Те карат момичето да изглежда предизвикателно и да се превърне в мечта за всеки мъж.

Въпреки че някои представители на силния пол ще кажат, че червеното им идва малко в повече, особено когато искат да целунат избраницата си.

Но признайте си, мъже, червените устни винаги привличат погледа и ви карат да желаете да опитате от вкуса им, да си фантазирате за страстни целувки. А момичето с червеното червило се целува много страстно, повярвайте ни.

Тя е уверена

Момичето, което е избрало червените нюанси, определено има самочувствие, с покритие, разбира се. Тя е уверена в себе си, решителна и никога не остава незабелязана.

Често се оказва, че тази жена е доста успешна в живота, тя може сама да се грижи за себе си, амбициозна е, не се отказва лесно от целите си и това още повече привлича мъжете. Уверените жени подлудяват силните половинки.

Тя е класическа красавица

Много жени още от едно време не са се разделяли със своето любимо червено червило. То определено е "класика в жанра”. Някои от най-големите красавици като Мерилин Монро, Рита Ора, Анджелина Джоли са превърнали червеното червило в своя запазена марка.

Ето защо много жени в днешно време също го предпочитат. Те сякаш искат да се потопят в едно време, когато нещата са били много по-различни, но красивите дами също са носили червено червило. Те определено са знаели как да привлекат вниманието на мъжете. Няма нищо лошо да вземем някой - друг съвет от нашите прабаби, които също са били секси за времето си.

Бъдете сигурни, че жените с червени устни са смели, дръзки и обичат да пробват от всичко.

Тя има безупречен стил

За да изглеждаш перфектно, трябва да знаеш как да съчетаеш дръзкото червено червило с облеклото и аксесоарите си. Така че жените с червени устни, определено имат безупречен стил.

Дори и да изберат изчистени тоалети в класически цветове, като черно и бяло, те винаги ще бъдат в центъра на вниманието. От тях лъха сексапил и класа, които могат да подлудят всеки мъж.

И освен всичко другo, тези жени имат безупречна усмивка, за която се грижат всекидневно.

Защото червеното червило изглежда добре само на тези жени, които знаят как да се грижат за себе си и да поддържат външния си вид.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама