5 признака, че той НЕ ви харесва


5 признака, че той НЕ ви харесва
Снимка: iStock/Guliver

Съзнанието на жената е изпълнено с какви ли не мисли. Способни сме да си зададем 100 въпроса за една минута. Особено ако се интересуваме от някой мъж, те нарастват, а в главата ни нахлуват изключително странни питания. Най-честите от тях са: Какво да направя, за да го спечеля?, Дали ме харесва?...

И докато си фантазираме как той ни се обяснява в любов, има някои признака, които показват, че всичко това е в нашите глави.

Как можем да разберем, че един мъж не ни харесва? Ето за какво да следите:

1. Дистанция

Много обичаен признак, по който можете да сте сигурна, че не ви харесва, е дистанцията, която той поддържа помежду ви. Това определено означава, че не желае да сте близо един до друг. В противен случай, няма сила на света, която да го спре от това да бъде до вас.

2. Не се интересува от живота ви

Нещата, които правите, не са му интересни и никога не ви задава въпроси за личния ви живот и хобитата ви. По този начин ви става ясно, че не сте особено интригуваща за него и предпочита компанията на други момичета.

3. Заглежда други жени

Интересът му към друго женско внимание задължително трябва да ви подскаже, че не сте неговият тип и е по-добре да се отдръпнете, за да не страдате накрая.

4. Не ви гледа, когато говорите

Говорейки с вас, той витае другаде и зрителният му контакт с вас не е продължителен. Това отново издава, че не сте му интересна. В този случай, най-доброто нещо, което можете да направите, е да смените подхода или просто да се откажете и да продължите напред. Когато един мъж ви харесва, погледът му веднага ще ви покаже това. Той ви наблюдава, следи всяко ваше движение и се взира дълго в очите ви.

5. Търси ви с определена цел

Търси ви, когато има въпрос, който го касае в работата или нещо свързано с нея. Никога не ви е звънял просто, за да ви чуе. Ето ви прекрасен повод, за да разберете, без да се залъгвате, че той не ви харесва. Никога не ви е питал за неща от живота ви. По този начин проявява незаинтересованост към вас и това също може да ти докаже, че в неговите очи сте просто позната, нищо повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама