5 съобщения, които никога не трябва да му пращаш


5 съобщения, които никога не трябва да му пращаш
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за съобщения, е лесно да пратите на половинката си грешното - буквално и метафорично. И докато най-вероятно знаете, че важните разговори - независимо дали сте му ядосани или сте готови да говорите за бъдещето си - никога не трябва да стават чрез текст, има други съобщения, които също никога не трябва да му изпращате.

1. "Очаквам още такива нощи като тази."

Намеквайки за общо бъдеще, този добронамерен коментар може да изглежда прекалено сериозен в началото на връзка. Понякога жените започват да си фантазират какво им предстои с техния нов приятел, но мъжете обикновено не са готови толкова бързо да преминат към тази фаза. И всеки намек за сериозно обвързване може да ги изплаши. 

Вместо това му пратете: "Вчера вечерта беше забавно. Следващия път в моето място?" Фокусирайте се единствено върху предстоящата среща, а не върху тези след това. Избягвайте също да бъдете прекалено конкретни.

2. "Искаш ли да се срещнеш този уикенд с родителите ми?"

За един мъж срещата с майката и бащата на жената е леко плашеща особено в ранните етапи на една връзка. Не само това съобщение крещи: "Наистина съм сериозна за теб!", но няма и начин той да откаже, без да започне спор.

Вместо това изпратете: "Родителите ми са в града, затова няма да мога да изляза.". Ако той покаже някакъв интерес относно тяхното посещение, може да споменете, че е добре дошъл да се присъедини към вас. Ако ви цени, ще иска да направи добро впечатление на родителите ви, а вие искате да ги запознаете точно с такъв мъж.

3. "Къде си?"

Тези 2 думи веднага хвърлят вина върху него. Такъв тип съобщения са най-добрият начин да го накарате да осъзнае, че сте отчаяна.

Вместо това изпратете: "Здрасти, как си?" Ако той ви харесва, това е достатъчно да ви отговори. Ако не го направи, може да му изпратите същото съобщение след няколко дена, но само още веднъж. Ако все още остане безмълвен, го оставете и продължете напред.

4. "Трябва да бъдем приятели във Facebook."

Това съобщение пращат много често младите жени. Може би просто искате да покажете на приятелките си снимки на новия мъж в живота ви, но се чувствате неудобно да му изпратите директно покана за приятелство. Проблемът? Някои мъже могат да си помислят: "Тя иска да промени статуса си на "обвързана" с мен".

Вместо това изпратете: Направете скриншот на Facebook профила си и му го пратете със следното съобщение "Ще ти покажа моя, ако ми покажеш своя". Това е флиртаджийско и изглежда по-малко като някакво предложение.

5. "Мисля постоянно за теб."

Това може да работи при приятеля ви, с когото сте заедно от няколко години, но да изпратите това на мъж, с когато се виждате отскоро, определено е грешен ход. По този начин сякаш му казвате колкото много си падате по него, което може да го стресне.

Вместо това изпратете: "Прекарах си страхотно с теб. Нека да го направим отново." Преди да се обвържете с някого сериозно, трябва да се позабавлявате. Кажете му, че го харесвате и сте останали очаровани от срещата, без да му намеквате, че вече сте започнали да планирате сватбата ви. Той не трябва да знае тази част.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама