5-те най-лоши типа софийски жени

  • 5-те най-лоши типа софийски жени
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.02.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

След като миналата седмица ви представихме най-неприятните софийски мъже, сега е ред на жените. Със сигурност познавате поне половината типажи от петте най-лоши типа софийски жени. А сега, нека видим кои са те:

Мис Каприз

Не, не става въпрос за пицарията, а за жената, носеща гордо титлата "Мис Каприз" Тя е недоволна докато спи, като е будна, че дори сигурно и когато умре пак би била със същата гробна, намусена физиономия на лицето си. За нея нищо не е достатъчно добро и просто необходимостите ѝ няма как да бъдат задоволени и това е. Това недоволство първоначално привлича мъжете към нея, но в последствие дотолкова ги отчайва с поведението си, че те не се задържат повече от месец и скоро отпрашват надалеч от нея. Тя обаче чудесно би си паснала с Господин безгласна буква, защото той така или иначе няма мнение за нищо, а каква по-изгодна позиция за една капризна жена от това мъжът до нея да мълчи непрестанно.

Долна кифла

Това не е същото определение, което ползвате за да насочите жената в пекарната, коя точно кифла искате за закуска. Това е определението за един особен вид жена, характеризираща се с ежедневно нанасяне на няколко тона грим на лицето, хемороидоподобни устни и изключително гладка мозъчна кора. Въпреки че от начина, по който изглежда, би трябвало масово да е подминавана от мъжете, е точно обратното - те си умират за нея. Най-големите ѝ фенове са народния мъж, който така или иначе не може да я има, но се захласва по нея и прехапва устни, цъкайки с език. Както и чалга зависимия, който пък всяка вечер е с различна представителка на тази категория и за него кифлата е олицетворение на перфектната жена.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.