5 типа поведение във връзката, които да НЕ пренебрегвате


5 типа поведение във връзката, които да НЕ пренебрегвате
Снимка: iStock/Guliver

В началото всяка връзка е като приказка. Повечето жени се фокусират върху любовта и не обръщат внимание на малките знаци, които издават, че отношенията нямат бъдеще. Това са няколко типа поведение, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате.

1. Ценностите ви напълно се различават

Ако не обсъдите тези толкова големи различия навреме, просто взаимно ще се нараните и краят на връзката ви ще дойде съвсем скоро.

2. Различни разбирания за думата "вярност"

В днешно време има много мъже, които смятат, че няма проблем да спят с различни жени, ако не са емоционално обвързани... или пък да си пишат интимности с други. Това обаче не е добра основа на една връзка. Ако вашата половинка е такава, то може би търсите нещо различно. Той иска отворена връзка, в която да разполага с цялата свобода на света, а вие точно обратното.

3. Не уважава границите ви

Всяка от нас иска малко или много сама да контролира живота си. Много жени имат граници, в които се чувстват безопасно. Ако вашата половинка не ги уважава и не иска да ви разбере, то с него никога няма да постигнете желаната хармония.

4. Няма лични успехи

Това, че даден мъж няма работна етика и пожънати успехи може да е знак за вас, че той няма никакво желание да постигне нещо. Тук обаче идва време да си зададете въпроса - дали той е достатъчно мотивиран, за да да създадете здрава и хармонична връзка. Ако няма достатъчно амбиции в личен план, е напълно възможно да му липсват и в любовен.

5. Не обича да се извинява

Здравата и хармонична връзка се крепи на множество компромиси. Умението да приемаш недостатъците си и да се извиняваш е безценно. Ако партньорът ви не може да каже "извинявай", връзката ви съвсем скоро ще се превърне в токсична. Ако той не иска да приеме, че понякога греши, връзката ви е обречена. Извинението може да заздрави една връзка в момент, в който всичко се клати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама