5 женски правила за перфектна връзка


5 женски правила за перфектна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Кои са факторите, по които жената избира мъжа до себе си? Несъзнателно всеки търси перфектния партньор, който да бъде олицетворение на неговите скрити мечти и желания. Жените се стремят да намерят правилния човек, който да ги направи истински щастливи. Това са 5 неща, по които се ръководят:

1. Жените искат да имат до себе си мъж, който да има добра работа и да им помага у дома

Клише или не, все пак мъжът е двигателят, който се грижи за стандарта на живот и за финансите в семейството. Не при всяка двойка това е така. Има много успешни жени, които обаче държат мъжа до тях също да е толкова успешен. Освен това всичката домакинска работа не е само за жената и истинските мъже знаят това.

2. Жените са щастливи с мъже, които ги разсмиват

Дори да не го осъзнават и да не го търсят съзнателно, жените всъщност избират за свои партньори мъже, които могат да ги направят щастливи и да ги разсмиват. Усмивката краси всяка връзка, а забавните мъже винаги печелят повече женско внимание.

3. За жените е важно да разчитат на мъжа до себе си и той да не ги лъже

Лъжата може да разруши всяка връзка и да създаде врагове дори и от най-големите приятели. Всяка жена иска мъжът до нея да бъде отговорен и сериозен, човек, който знае цената на мъжката дума.

4. Жените търсят добър сексуален партньор

Сексът е страстта в една връзка и за всеки е ясно, че когато сексът не върви, то има някакъв проблем, който може да прерасне в сериозно неразбирателство. Освен това жените се чувстват обичани и желани, когато мъжете демонстрират сексуалните си желания и ги съблазняват.

5. Последното важно правило е всички тези четирима мъже да не се познават…

Шега или не понякога жените имат един партньор, на когото са верни, но общуват с други, които допълват първия. Това женско правило прави перфектната връзка и поддържа баланса в отношенията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама