6 неща, които не трябва да правите за един мъж


6 неща, които не трябва да правите за един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да има щастливи любовни отношения. Въпреки това, много често, ние взимаме ролята на мъжа във връзката, а някои дори стигат по-далеч, жертвайки щастието си в името на любовта.

Предлагаме ви списък с 6 неща, които една жена никога не трябва да прави за мъжа, когото обича.

1. Да се опитва да реши проблемите му

Дори вашият мъж да има финансови проблеми на работа, никога не трябва сама да се опитвате да го спасите от всичките му беди. Правейки това, ще се озовете с нерешителен и безпомощен партньор, който се страхува да поеме отговорност за бъдещето си. Винаги помнете, че вие сте жена и не може да поемете всичко на плещите си.

2. Давате му скъпи подаръци през цялото време

Най-добре е да си давате подаръци, които са равни като стойност. Да му подарявате скъпи вещи, когато той не може да си позволи да ви отговори със същото, може да го накара да се чувства странно и зле. Освен това, ако си имате работа с безскрупулен мъж, той просто може да използва любовта ви, за да получи това, което желае.

3. Давате му рамо, на което да плаче

За разлика от жените, мъжете не се влюбват в момичета, които ги съжаляват. Помнете, че само защото винаги сте до него емоционално и духовно, не означава, че вашата връзка е дълбока и пълноценна. Умната жена подкрепя и вдъхновява своя съпруг за нови постижения. И това наистина е една от тайните на щастливата връзка.

4. Използвате "Какво ти казах?"

Дори да сте 100% права, няма нищо по-провокативно от фразата "Какво ти казах?" Изричайки това, показвате на мъжа си, че вие сте по-умна от него, а това е нетактично. Всеки мъж има нуждата да се чувства значим и важен. Опитвайки се да доминирате над него, трудно ще ви помогне да изградите хармонична връзка.

5. Отказвате се от кариерата и личния си живот

Само защото една жена е намерила любовта на живота си, не означава, че трябва да се откаже от кариерата и приятелите си. За съжаление, ако жертвате личните си удоволствия, за да се грижите за семейството си, в един момент половинката ви може да изгуби интерес във връзката. 

6. Променяте външността си

Напълно нормално е една жена да иска да изглежда добре за мъжа, когото обича. Но ако той ви натиска да промените драстично визията си, нямате нужда от него.  В същото време, ако вашата половинка ви помоли за нещо, с което може лесно да се съгласите, не бъдете инати. Това няма да нанесе никаква вреда на връзката ви, а само ще я направи по-силна емоционално.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама