6 неща, които ще научиш след като заживеете заедно


6 неща, които ще научиш след като заживеете заедно
Снимка: iStock/Guliver

Етапът с нанасянето в общ апартамент е доста важен за всяка двойка. Вече не сте си само на гости за уикенда или за тази вечер, а споделяте всичко от пазаруването до чистенето.

Ето какво те очаква да научиш за партньора и за връзката си след като започнете да живеете заедно.

1. Личното пространство постепенно изчезва

Вече сте двама и споделяте общ съвместен живот. Ако искаш усамотение, ще бъде много трудно да го постигнеш и ще се наложи да свикнеш с това.

2. Започва борбата за телевизора или за музиката

Винаги си си мислела, че харесвате една и съща музика и че имате общи любими предавания. Всъщност, това не е така. Не винаги, когато на теб ти се слуша нещо конкретно, и на него му се слуша това. Понякога е трудно да се напаснете.

3. Започвате да спорите за глупости

Хубавата новина е, че споровете ви ще бъдат предимно за дреболии, но определено ще успявате да се изнервите взаимно за неща от типа: "Защо миеш чиниите така" или кой да изхвърли боклука.

4. Ще пазарувате заедно за дома

Всичко, което е за дома ви, ще пазарувате заедно и ще имате общ бюджет за това. Домът става приоритет и за двамата, а моментите, в които пазарувате заедно, ще бъдат доста забавни. Личните нужди минават леко на заден план.

5. Ще преживеете лек шок при свикването с навиците на другия

Навиците, които имаме у дома, могат да бъдат много странни и изненадващи за околните. Не си мислете, че знаете всичко за половинката си. Определено можете да се изненадвате.

6. Трябва да бъдете толерантни

Обикновено единият е по-толерантен от другия. И ти, и той ще трябва да правите повече компромиси. Може би някой от вас ще спи до по-късно, другият ще чисти повече или ще разхвърля повече. Сега се налага да свикнете с тези неща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама