7 неща, които разтопяват сърцето на всяка жена


7 неща, които разтопяват сърцето на всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Понякога модерните момичета смятат, че рицарството съществува само в книгите и филмите. Но искаме да ви убедим, че това не е така. Все още има кавалери, които знаят как да накарат женското сърце да тупти по-бързо. Това са 7 жеста, които превръщат мъжа в очарователен принц.

1. Отварят вратата

Мъж, който не е прекалено мързелив, за да отвори вратата на колата и не само за своята дама със сигурност е внимателен и добре възпитан. За него е много важно да знае, че половинката му се чувства сигурно и комфортно. Всяка жена ще оцени този жест, който първоначално може да изглежда незначителен.

2. Запазват последната хапка

Всеки знае, че ключът към мъжкото сърце е през стомаха му. Независимо колко тривиално звучи, това е истина. Ако мъжът запазва последната хапка на ястието си за жената, това означава, че я обича искрено. 

3. Обича да прекарва време със семейството ви

Ако един мъж наистина се интересува от вашите бебешки снимки, забави истории за близките ви и избира да прекара време с родителите ви, той е вашият перфектен избраник. Дори малките жестове показват, че половинката ви обича и цени вас и всичките ви близки хора, защото семейството е най-важното нещо за всички.

4. Дава ви подаръци без повод

Няма нужда от специален повод, за да ви изненада с цветя или с малък подарък. Той го прави, просто защото иска да ви накара да се усмихнете.

5. Винаги ви предпазва

Това е един малък жест, който не всяко момиче забелязва, но е много показателен. Когато мъжът върви от външната страна на тротоара, по този начин той защитава своята половинка срещу непредвидени ситуации на пътното платно. Без съмнение това е знак, че половинката ви е истински джентълмен.

6. Целува челото ви

Ако мъжът изразява чувствата си към половинката, като нежно я целува по челото, това означава, че той е силно привързан към нея. А тя, от своя страна, е невероятно щастлива да усеща любовта и загрижеността му.

7. Винаги ви помага да си облечете връхната дреха

Разбира се, че жената може сама да се облече, но това не е въпрос на способности. Мъжът с добри маниери винаги ще ви подаде връхната дреха или ще ви предложи своята собствена, ако е студено.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама