8 знака, че сте намерили мъжа на живота си


8 знака, че сте намерили мъжа на живота си
Снимка: iStock/Guliver

Знаете, че може да оцелеете без него, но да бъде до вас просто прави живота ви по-хубав и щастлив. Ако искате да бъдете сигурна, че сте открили Единствения, трябва да гледате за тези 8 знака.

1. Винаги се подкрепяте

Когато най-после намерите човека, с когото ви е писано да бъдете, винаги ще имате сигурен гръб зад себе си. Той ще е готов да ви помогне, когато имате нужда от него, и ще прави всичко по силите си, за да ви подкрепя. 

2. Да му вярвате не е предизвикателство

Няма нужда постоянно да знаете къде е или с кого е. Когато ви каже, че отива някъде или прави нещо, няма нужда да го разпитвате подробно. Просто сте сигурна в чувствата му и знаете, че никога няма да направи нещо, с което да ви нарани.

3. Не трябва постоянно да ви убеждава, че всичко е наред

Не трябва да питате половинката си дали всичко е наред между двама ви, тъй като сте достатъчно зряла във връзката си, за да говорите, когато усещате, че нещата не вървят на добре. Не позволявате да назряват недомлъвки, а комуникирате открито.

4. Няма чудене, когато става въпрос за чувствата му към вас

Няма игрички, а много добре знаете какво изпитва към вас. Той никога не ви кара да искате или да имате нужда от любов и внимание. 

5. Не се страхувате, че ще ви нарани

Всички сме имали връзки, за които знаем, че ще приключат и просто очакваме най-лошото. С него не правите това, тъй като знаете, че той никога не би ви навредил.

6. Всичко се случва естествено

Толкова е лесно да бъдете с него, както дишането. По-трудно ви е да решите какво да ядете или какво да пиете, отколкото да разберете връзката си с него. Не трябва да се преструвате или да се стараете да бъдете нещо, което не сте. Не се опитвате постоянно да го впечатлите. Чувствате се комфортно да бъдете с него в една стая, но да правите напълно различни неща.

7. Не се опитвате постоянно да се промените

Всеки има недостатъци и досадни навици, но вие не се опитвате да се промените. Щастлива сте с него такъв, какъвто е. Напълно сте го приела и не се опитвате да го превърнете в нещо, което не е, за да се впише в някакъв нереалистичен идеал.

8. Не се притеснявайте да правите общи планове

Когато сте в несигурна връзка, ви е трудно да планирате дори следващите седмици, а с него не вие е проблем да правите планове за след няколко години. Вашето бъдеще е общо и не се страхувате да мислите за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама