Quantcast

Съвети

Ако правите тези 5 неща, никога няма да ви изневери

  • Ако правите тези 5 неща, никога няма да ви изневери
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.04.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Никога не би посмял да го направи. Всеки има нужда от доверие и разбирателство във връзката си, от спокойствие и любов. Можете да го постигнете, стига да знаете как. Предлагаме ви няколко съвета, които да помогнат в изграждането на здравата връзка, за която винаги сте мечтали.

1. Никога не си лягайте изнервени

След вечерен скандал, не допускайте да си легнете ядосани един на друг. Стремете се да оправите нещата, за да предотвратите продължението на проблемите и на сутринта. Направете го като правило - проблемите трябва да се решат преди да си легнете в леглото.

2. Когато се карате, винаги се придържайте към главната тема

Не изпускайте нервите си. Повечето двойки грешат с това, че забравят за какво се карат и винаги изкарват на показ всички грешки. Не позволявайте да се случи. Ако нещо не ви харесва, решете проблема и приключете спора без да се отклонявате.

3. Правете повече комплименти, за да натрупвате положителен депозит във връзката

Проучвания доказват, че двойки, които си правят постоянни комплименти и казват Благодаря, се справят много по-бързо с проблемите си. С всеки комплимент натрупваш някаква положителна емоция, която се отразява в скандалите. Напомня ти защо си заслужава човекът до теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.