Ако правите това, ще имате невероятен секс


Ако правите това, ще имате невероятен секс
Снимка: iStock/Guliver

Сексуалната неудовлетвореност на жените може да е породена от различни фактори. Често това е свързано с обстоятелството, че с времето мъжете започват да се отнасят небрежно към семейния секс. А това е процес, на който трябва да се обръща сериозно внимание. Възможно е тези мъже никога да не се довеждали партньорката си до оргазъм и те дори слабо си представят как това трябва да стане. В тези случаи мъжете, разбира се, носят по-голяма отговорност от жените за липсата на сексуална хармония в брака. И това е достатъчен повод за обсъждане и проучване на този въпрос.

Една здрава физически и психически жена трябва да изпитва най-малко по един оргазъм по време на половия акт. Интимната стеснителност със съпруга е сериозна грешка. Задачата е умело да извършиш полови акт, доставяйки максимум удоволствие на „половинката“ и на себе си. При това тук има ясна зависимост – колкото повече се стараеш за партньора, толкова повече получаваш в замяна.

Жените могат да се държат различно по време на оргазма. Най-добре е слабият пол да покаже на партньора си с думи или с действие какво предпочита в дадения момент: да ускори ритъма, да замре, страстно да се притиснат един към друг, нежно да се прегърнат, леко да се захапят и прочее.

Как обаче да постъпи жената, ако новите предложения на силния пол я карат да се почувства леко нащрек? Например ако двойката никога не е правила орален секс, макар че това явление постоянно възниква в живота им – в намеци, сцени от филми, вицове или просто споменавания по един или друг повод? Или ако съпругът предлага да се изпробва анален секс?

Като начало не трябва предложението да се отхвърля в категорична форма. След предварителни размисли или обсъждания може да се стигне до консенсус за еднократен експеримент, за да се разбере аджеба какво е това. Много жени често откриват, че някои дръзки експерименти, които първоначално предизвикват възражение, се оказват на дело твърде привлекателни и по-нататък нежният пол сам тласка мъжете към тяхното повтаряне.

Ако на жената все пак й стане неприятно от един енергичен опит за нов начин или техника, тя трябва да го покаже навреме, за да се стигне до необходимия сексуален консенсус. Иначе ако това стане със закъснение, по време на прелюдията или в хода на самия полов акт, настъпват усложнения, която води в крайна сметка и до неудовлетвореността, с която започнаха тези разсъждения.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама