Ако тези неща не се случват на среща, не си струва да сте с него


Ако тези неща не се случват на среща, не си струва да сте с него
Снимка: iStock/Guliver

Да излизаш по срещи може да бъде забавно, но също така и доста разочароващо. Понякога може да разберем дали имаме бъдеще с един мъж още от първия път, когато се запознаем с него. 

1. Не сте се срещнали чрез обява във вестник

Да, това може да изглежда очевидно, но е важно да се уверите, че човека, с когото имате среща, е благонадежден. Ако предложи да ви заведе някъде, се уверете, че първата ви среща ще я на публично място с повече хора. Кажете на приятелите си къде ще ходите. Да бъдете в безопасност е първата стъпка към това да се уверите, че ще има втора среща.

2. Той пристига рано

Това не инструкция за вас да пристигнете късно. Разтакаването не е добра идея, тъй като е доста грубо. Затова, когато пристигнете навреме като уважаващ човек и видите, че той вече седи в бара и ви чака, това е добър знак, че той има интерес към вас. Той не ви вписа сред другите си срещи. Той е дошъл навреме, което означава, че уважава вашето време и график. Също така ви е спасил от това да стоите нервно и да чакате, докато се появи той. 

3. Странната тишина не е темата на вечерта

Някаква нервност в началото на вечерта е естествена, но ако продължава през цялото време, със сигурност нямате бъдеще с този човек. Ако пък останалото време от срещата е запълнено с приятни разговори, има шанс това да не е последната ви среща.

4. Химия, за която не трябва да учите в училище

Знаете знаците - той "инцидентно" ви докосва по крака, докосвате косата си, което му позволява да усети парфюма ви. Ако усещате връзка и той също, ще има продължение.

5. Учите се един от друг

Винаги е добър знак, когато си говорите за нещо по време на срещата, след което допълнително проверите повече по темата. Хубаво е да имате нещо общо с него, но не трябва да сте еднакви, за да може да сте си интересни един на друг. Да откриете някой, който се интересува от различни неща, от които вие, е вълнуващо. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама