Ако той спи с теб, трябва да може да говорите за тези неща


Ако той спи с теб, трябва да може да говорите за тези неща
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време много връзки започват заради секса, като често нещата се свеждат само до него. Независимо дали отношенията ви със сегашния ви партньор са такива или по-сериозни, трябва да може да говорите с него по тези теми.

1. Какво сме ние

Той има на разположение 20 минути, за да правите секс, но не може да отдели 5 минути, за да дефинирате връзката си?! Ако не говори какво сте за него, явно иска просто да бъдете негова играчка.

2. Дали се виждате с други хора

Дори ако не му стиска да определи отношенията ви, той поне трябва да ви каже дали спи с други жени. Ако го прави, но не ви казва, поставя здравето ви с риск.

3. Предпазни мерки

Не трябва да се притеснявате да го накарате да купи презервативи. Ако иска да получи секс, най-малкото може да даде няколко лева. Пък и със сигурност ще е по-добре за него да се предпази от неочаквани изненади.

4. Вашият менструален цикъл

Не трябва да се чувствате неудобно да кажете на някого, с когото спите, че сте в цикъл. Той знае за какво става въпрос, така че не трябва да има проблем.

5. С кого излиза

Дори ако сте в отворена връзка, той не трябва да ви лъже. Ако го попитате какво прави, той не трябва да отклонява отговора, а да бъде откровен с вас.

6. Разговор за болести предавани по полов път

Питайки го дали има херпес, може да развалите настроението му, но е нещо, което трябва да знаете. Ако не се е проверявал наскоро, но обича често да сменя сексуалните си партньорки, кой знае какво може да ви лепне.

7. Какво искате

Ако се чувствате комфортно да спите с него, трябва да може спокойно да говорите с него какво ви харесва и какво искате от него в леглото. Кажете му какво искате да прави повече по време на секс или какво да не прави повече. Няма да получите това, което желаете, ако не го кажете.

8. Кой знае за вашите отношения

Казал ли е на приятелите си за вас? А на родителите си? Няма значение дали вие двамата имате сериозни отношения или просто спите заедно. Винаги е важно да знаете колко други хора знаят за вас, за не се издадете случайно.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама