Съвети

Глупави неща, които правим, за да го впечатлим

  • Глупави неща, които правим, за да го впечатлим
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.01.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

За да спечелим един мъж, понякога сме готови на всичко. Често се държим неестествено, за да го грабнем, което обаче си има своите минуси. Да се преструвате, че сте друг човек отлага шансовете ви да намерите истинската любов. Ето 6 глупави неща, които често правим, за да впечатлим мъжете в началото на връзката.

1. Поръчвате само салата, когато излезем на среща

Да се преструвате, че не харесвате вкусна храна, не ви прави по-привлекателни в очите на срещуположния пол, а само гладни. Яжте каквото искате. Супер е ако е салата, но ако сърцето и стомахът ви копнеят за пържола с картофи, не позволявайте той да ви попречи да ги имате. Всъщност, не позволявайте един мъж да бъде причината да не получавате нещо, което наистина желаете в живота.

2. Преструвате се, че харесвате спорт/музика, които въобще не ви допадат

Може да бъде изкушаващо да се преструвате, че имате интерес/познания по тема, за която не знаете нищо с цел да избегнете момчето, с което имате среща, да се чувства странно или глупаво заради интересите си и/или за да се опитате да го накарате да ви хареса. Повярвайте ни, това ще има само обратен ефект в дългосрочен план и фалшивите разговори само ще ви докарат безпокойство и напрежение. Може просто да кажете: "Не знам много за това" или "Предпочитам такъв тип музика/спорт/филми". Нормално е да имате различни интереси.

3. Спите с грим

Поради някаква глупава причина, някои жени смятат, че ако новото им гадже ги види без грим, ще спрат да ги харесват. Това е вашето лице и все някога той ще го види в естествената му светлина. Освен това, да спите с грим е ужасно за кожата ви, така че никога не си го причинявайте заради мъж.

4. Пръскате чаршафите с парфюм преди той да дойде

Нали знаете, че нищо, което е прекалено много, не е хубаво. Пък и ще ви излезе доста скъпо всеки път да парфюмирате чаршафите си.

5. Опитвате се да комбинирате сутиена с бикините

Още едно нереалистично усилие, което някои жени правят. Невъзможно е всеки ден да бъдете с бельо, което е идеално съчетано, освен ако нямате поне 10-15 комплекта. Бъдете сигурни, че той няма да забележи дали сутиенът ви е черен, а бикините в друг цвят, защото го интересува много повече това, което се крие под тях.

6. Нереалистични представи за гладка кожа

В началото на връзката много жени обезкосмяват всичко, всеки ден за всеки случай. Но в един момент това заема голяма част от деня им и става непосилно да отделят толкова време, за да отстраняват всяко малко косъмче по тялото си. 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.