Идеалното гадже за всяка зодия - 1 част


Идеалното гадже за всяка зодия - 1 част
Снимка: iStock/Guliver

Искате да намерите мъжа на живота си, виж представителите на кои зодии са най-подходящи за вас.

Жена Овен

Дамата Овен е смела, енергична, независима и стабилна. Разсъждава логично, има глава на раменете си и енергията да се справи с това, което животът й поднесе.

Подходящи:

Рак: Мъжът Рак е очарователен и силно привлечен от енергията на момичето Овен. За него тя е предизвикателство, което му носи удоволствие, а той може да извади най-доброто у нея.

Риби: Той е чувствителен към емоциите на жената Овен, а неговата надеждност ще го отведе далече.

Неподходящи:

Близнаци: Не се заблуждавайте: страстта може да е нажежена до бяло, но Близнаците са прекалено огнени и емоционални за уравновесеното момиче Овен.

Лъв: Той е твърде силен и доминиращ за независимия Овен. Тези два знака винаги ще се отблъскват взаимно.

Жена Телец

Жената Телец е отдадена на фините неща в живота. Тя обича лукса, освен това е предана приятелка и любовница. Нейната лека мистериозност винаги интригува.

Подходящи:

Телец: За жената Телец мъжът Телец може да бъде идеалната половинка. Те си приличат и това поставя връзката им на една стабилна, страстна и красива основа.

Рак: Момчето Рак може да посрещне нуждите на чувствителното момиче Телец. Те се допълват и подхранват един друг с високо емоционална енергия.

Неподходящи:

Лъв: Лъвът е прекалено взискателен за жената Телец и нейната лежерност. Вероятно той ще се отегчава от безгрижния й начин на живот, а тя ще се възмущава от постоянната му нужда от стимулация.

Стрелец: Момичето Телец няма нищо общо с мъжа Стрелец. Тя е прекалено лежерна, той е прекалено вживян в своите навици.

Жена Близнаци

Момичето Близнаци е романтично, с чисто сърце и истински вярва в любовта. Тя е любопитна, авантюристична и приятелски настроена и тъй като е симпатична, може да си намери приятели навсякъде.

Подходящи:

Рак: Мъжът Рак търси истинската любов, а жената Близнаци търси мъж, който да я направи „неговото момиче”. Тези два романтични знака се разбират един друг в дълбочина.

Везни: Тези два знака се стимулират физически и умствено. Те никога няма да се отегчат един от друг. Той е независим, а тя – гъвкава. Допълват се един друг.

Неподходящи:

Скорпион: Близнаците са прекалено отстъпчиви и спокойни за огнения Скорпион. Той пък е прекалено ревнив и я изморява. Момичето Близнаци жадува стабилност.

Дева: Мъжът Дева е прекалено тих за жената Близнаци. Това ще я подлуди.

Жена Рак

Тя е амбициозна, но винаги мила. Привличат я хора, които споделят нейните страсти. Може би е прекалено чувствителна, но това се дължи на емоционалната й интелигентност. Има чудесно чувство за хумор и обича да разсмива другите.

Подходящи:

Везни: Мъжът Везни е стабилен и самоуверен. Обича баланса и в личния, и в професионалния си живот. Има висока степен на съвместимост с Рака, защото я уравновесява и й дава сигурност.

Телец: Мъжът Телец е стабилно и здраво стъпил на земята. Предвид склонността на жената Рак към емоционалност, той е този, който ще я успокои.

Неподходящи:

Скорпион: Той е прекалено страстен и силен за Рака. И двата знака са ревниви, което не е добра комбинация.

Дева: И двамата са прекалено срамежливи, за да покажат какво чувстват, макар че чувствата им са силни. Липсата на добра комуникация може да е катастрофа.

Жена Лъв

Момичето Лъв има его и го знае. Тя обича да бъде обожавана. Когато намери любовта, е изключително лоялна и непоколебима. Тя е силен партньор за по-слабите знаци и чудесно се допълва с равните й по жизненост.

Подходящи:

Близнаци: Той е джентълмен с меко сърце, който винаги ще кара момичето Лъв да се чувства обичано. Възхищава се на стоманената й личност и оценява твърдоглавието й.

Скорпион: Както и жената Лъв, той обича силно, страстен е, но не доминира. И двата знака са изключително лоялни. Щом веднъж се намерят, нищо не може да ги раздели.

Неподходящи:

Водолей: Мъжът Водолей си позволява прекалено много свобода за жената Лъв. Тя има нужда от някой, който да застане до нея и да не се крие.

Козирог: Свободолюбивата природа на Козирога е в противоречие с високо мотивираното момиче Лъв. Тя ще изисква от него да се придържа към един модел на отношения, към който той просто не може да се придържа.

Жена Дева

Момичето Дева е залутано в собствените си мисли. Тя е замислена и тиха. Когато е влюбена, е много уязвима и прави всичко възможно да го скрие. Понякога е трудно да бъде разчетена, но веднъж спечелите ли я, ще е ваша завинаги.

Подходящи:

Везни: Мъжът Везни е твърд в своите убеждения. Когато спре поглед върху жената Дева, той няма да престане, докато не я завладее. Той е логичен й грижовен. Никога не би разбил сърцето й.

Козирог: Козирогът ще извади Девата от черупката й. Той не се страхува от загадъчната й, затворена природа. Щом веднъж му се отдаде, тя ще се отвори и ще разкрие истинската си чудесна същност.

Неподходящи:

Рак: И двата знака са силно чувствителни, което ще е трудност при функционирането им като двойка. Девата се адаптира по-добре към солидните, здраво стъпили на земята знаци.

Риби: Както и Девата, мъжът Риби е кротък. Вероятно двамата не биха могли да направят една успешна среща, без претоварване с излишни нерви.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама