Истините за модерните връзки, които трябва да знаете


Истините за модерните връзки, които трябва да знаете
Снимка: iStock/Guliver

Времената се промениха. За добро или лошо би било спорно. Но каквото и да казвате, срещите в модерния свят не са толкова "ясни", както може да изглежда. Има много неизказани неща. Истини за това как ние като поколение определяме любовта и най-вече как се отнасяме с нея. Тези истини за модерните срещи могат да ви провокират да се запитате за много неща.

1. Снимките могат да бъдат подвеждащи. С приложения за срещи като Tinder, при които решаваме кой става и кой не с едно приплъзване по екрана, снимките, които хората слагат, могат да са доста по-различни от реалността.

2. Без значение колко пикантни разговори водите онлайн, химията между вас може да изчезне, ако не планирате истинска среща в правилното време. Хората много бързо преживяват връзките.

3. И не всеки, който кара сърцето ви да тупти учестено със съобщенията си, ще бъде наполовина толкова интересен, когато го видите лично. Казваме му войн на клавиатурата - страхотен с думите, но в крайна сметка загубеняк на живо. Все пак е много по-лесно да водиш разговор онлайн, отколкото на истинска среща.

4. Има голяма вероятност един от вас или все още да излиза от време на време с бившата си половинка, или да бъде раздвоен между двама партньори, или просто да не бъде готов за връзка. Винаги е "сложно".

5. Преследването вече не е популярно. Или си заинтересован, или не си. Ако трябва да сме честни, търпението не е толкова срещано, както преди.

6. Светът е труден за старомодните хора. Ако вярвате, че секс трябва да се прави след брака, ще ви бъде много трудно да си намерите партньор. Не, че хората търсят вече само секс, просто да се "пазиш" за правилния човек вече е демоде.

7. Светът вече е много по-малко обвързан. Никой не иска да бъде "вързан" във връзка. Те искат секс, не интимност. Желаят романс, но без целия багаж.

8. Не всеки, който излиза с вас, може наистина да се интересува от вас. Много хора търсят секс, просто за да отвлекат вниманието си от нещо, което се случва в живота им, понякога дори да забравят някого или просто да се разсеят.

9. Нашето поколение има прекалено много избор. Предпочитаме да срещнем 10 нови човека, отколкото да отидем на среща с един, към когото наистина може да имаме интерес.

10. Има прекалено много възможности да изневерим на някого, сега повечето, отколкото когато и да било. Сексът вече не е табу. А това прави връзките още по-трудни за поддържане.

11. Но казвайки това, е почти невъзможно да скриете нещо. Ако спите с различни хора, изневерявате, в един момент със сигурност ще бъдете хванати. Всички са свързани, така че нищо не остава покрито за дълго време.

12. Никой не е готов за емоционален багаж. Често ще чуете: "Не искам разрешавам твоите проблеми точно сега. Нямам нужда от драма в живота си".

13. "Хайде да не говорим за това" е мантрата на повечето връзки днес. Може всъщност да излизате с някого, но един от вас винаги ще отрича. Никой не иска да казва, че е влюбен, тъй като е много по-готино да бъдеш неангажиран. Трябва постоянно да си повтаряте, че това е просто безсмислен секс, като в повечето случаи всичко това ще приключи с разбито сърце за единия от двамата.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама