Изберете истински мъж!


Изберете истински мъж!
Снимка: iStock/Guliver

Има много мъже на тази планета. Високи, ниски, с тъмни или пък със светли очи, елегантни или пък с небрежна визия. Когато става въпрос за външен вид, всяка жена си има свои предпочитания. Но по-важното е да изберете МЪЖ с главни букви, не непораснало момче, а истински мъж.

Той ще успее да ви накара да се чувствате щастлива и уважавана.

Ето и как да познаете истинските мъже:

Истинският мъж не иска да промени жената

Той я обича и уважава такава, каквато е с нейните хубави черти и с недостатъците й. Приема я, опитва се да я опознае, цени я и я обича каквато е.

Истинският мъж вижда вътрешната й красота, защото осъзнава, че външната е само временна. Отнася се с нея като с дама, с достойнство и уважение.

Истинският мъж защитава жената до себе си

Той е нейният герой. Точно така! Е, няма да се бие с чудовища и змейове както в приказките, но той винаги ще пази гърба й. Не, че тя не може сама да се грижи за себе си. Той просто е до нея в случай, че има нужда от допълнителна грижа. Истинският мъж може да я подкрепи и емоционално, да я накара да се почувства по-силна, да изтрие сълзите й.

Истинският мъж подкрепя жената до себе си

Той застава винаги на нейна страна, подкрепя идеите й, насърчава я. Истинският мъж уважава решенията на своята половинка. Той също така я подкрепя във всяко нейно начинание. Приема хобитата й и й дава пълна свобода да се занимава с тях.

Истинският мъж поема отговорност за действията и думите си

Истинският мъж се познава по това, че умее да поема отговорност за действията си. Понякога може да не постъпи по правилния начин, но не се срамува да се извини, защото осъзнава, че когато човек е направил грешка, това е нормално. За него няма проблем да каже "Съжалявам", защото знае, че това няма да го направи по-малко мъж, а напротив - ще го направи по-достоен човек.

Истинският мъж няма да излъже жена си, а когато е обещал нещо, той ще го изпълни

Истинският мъж не се срамува да показва любовта си

По всякакви начини. Истинският мъж показва любовта си открито. Той не се срамува да казва "Обичам те", да пише любовни писма, да прави мили изненади. Не се притеснява да се държи като влюбено хлапе, защото така се чувства добре. Истинският мъж обича, уважава и цени жена си и прави всичко, за да вижда нейната усмивка непрекъснато!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама