Как да намериш принца на мечтите си


Как да намериш принца на мечтите си
Снимка: iStock/Guliver

Да срещнеш мъжа на живота си е напълно възможно. Всичко зависи от теб и от сигналите, които изпращаш към света. Ако живееш като принцеса и се чувстваш така, то наистина ще се появи твоят принц, който да те отведе в големите златни палати на бял кон

Какво е важно да знаеш, за да откриеш истинския и най-достойния партньор, разбери сега!

1. Най-важното е наистина да знаеш какво искаш

Ако си сигурна, че търсиш перфектния партньор и можеш да го опишеш и визуализираш, то най-вероятно ще го намериш или самият той ще намери теб. Бъди готова обаче и за разочарования, защото понякога това, което си представяме, не е същото в действителност. А и хората са казали: "Внимавай какво си пожелаваш..."

2. Бъде уверена и се развивай

Когато имаш самочувствие и си уверена в себе си, това се забелязва от всички. Мъжете обичат уверени жени, които знаят какво искат. Когато ти знаеш какво искаш, ще знаеш и как да го получиш.

3. Не се страхувай да направиш първата крачка

Определено първата крачка е много важна и специална за всяка връзка. Не се тревожи – каквото и да стане, ще бъде забавно! Ако наистина си хвърлила око на някой красавец, който ти е завъртял главата – по-добре не чакай реакция от негова страна, а действай. Мъжете се впечатляват и изненадват от смели жени.

4. Имай по-малко очаквания

По-добре е да не се съсредоточаваш върху перфектния образ на богат, красив и умен мъж, който да бъде и идеалният любовник… Перфектни и безгрешни хора няма и винаги ще трябва да направиш компромис с нещо. Все пак винаги е възможно бедният мъж да забогатее или да стане по-добър в леглото само и единствено за теб. Идеалната връзка зависи от теб и разбирателството, което ще постигнете по между си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама