Как да покорим мъжа Рак

  • Как да покорим мъжа Рак
    Дата: Снимки: Thinkstock/Guliver
Дата: 23.06.2014 Снимки: Thinkstock/Guliver
Iwoman.bg

Вие и мъжът Рак

Понеже Ракът е романтичен мечтател, лесно се влюбва. Въображението му бързо става пристрастно и той реагира на всичко: на познатия аромат на парфюм, почти познато лице, носещия се над водата звук на рог. За съжаление същото става, когато той ревнува. Трябва да е сигурен, че избраницата му му е вярна. Самият той принципно не изневерява и изисква в замяна същото. Всичко останало е заплаха за стабилността, която той цени, и защитеността, от която се нуждае.

Мъжът Рак е много привързан и няма нужда от няколко жени. („Ако си имате една добра жена, защо ви е втора?”, ще запита типичният Рак.) Той предпочита да прави любов импулсивно, подчинявайки се на моментното настроение.

Той е надарен с въображение и е експресивен, има способност да съпреживява, интуитивно разбира чуждата душа, особено страдащата. Може да проникне във вашите емоции, да разбере проблемите ви. Любящ и внимателен, той е готов на много, за да зарадва избраницата си. Умее да забавлява и глези.

Най-много иска любимата му да споделя неговите мечти. Той е верен и се отнася сериозно към своята роля на защитник. Мъжествен е, но това може да се прояви не в твърди мускули и суров облик, а във вътрешната му сила, нежност и чувствителност. Ако искате някой да се грижи за вас и се нуждаете от постоянен предан спътник Ракът е вашият човек.

Идеално му подхожда жена, която да поеме тежкото бреме на проблемите върху плещите си. Партньорката в ролята на лидер може да се окаже негов идеал. Може да си измисли за партньорката хиляди немислими достойнства. Ето защо е толкова важно още със запознанството да се вживеете в идеалния образ. Привличат го интелектуални жени, образовани. Не забравяйте да го убедите колко важна е за вас вътрешната, духовната страна на живота. И помнете, че той е най-романтичният и сантиментален знак.

Не е толкова лесно да бъде опознат. Той винаги нещо крие, дори от най-близките си. Неуморим е, склонен към тъжни размисли, идеалист и мечтател, крайно сантиментален. Той е емоционално неустойчив, за него са характерни скокове в настроението и способност да увлича хората след себе си както му е угодно.

Той обича компанията на красиви жени, особено ако са остроумни. „Че кой не обича?”, ще попитате вие. Да, обаче Ракът особено го привличат такива жени. Завоювал някоя от тях, той бързо се превръща в собственик. На жената, която той обича, няма да й е лесно, понеже той разчита на прекалено много. Той е склонен да се затваря, ако изпитва разочарование, но няма да каже открито това, което го притеснява.

Постоянно са му необходими уверения в любов. Не разчитайте на лек роман с такъв мъж. Той възприема любовните отношения прекалено сериозно. Чака от любимата си и умствено, и физическо поощрение наравно. Сам предан, очаква преданост в замяна. Вярва в продължителната привързаност, способна да преодолее изкушенията. Това го успокоява. Той не е бродяга по душа, обича да си стои вкъщи. Смята, че съвместимостта и удовлетвореността започват в дома. Но има тенденция към самодоволство, преминаваща в ограниченост.

Ракът търси продължителна и постоянна връзка. В случай на разрив той ще си намери нова любов – бързо умее да преминава към интимни отношения. Но тази, която наистина е засегнала чувствата му, той никога няма да забрави, каквото и да се случи след това. Той е сложен човек, не е лесно да се живее с него заради бързата смяна на настроенията му, но не и скучно. Неговото постоянство по пътя към целите му е добро предзнаменование за успех, а чувствителността и интелектът му позволяват да заема ръководно положение в областта на политиката, литературата и бизнеса.

Как да го покорим

Ракът е много уязвим. Реагира както на похвали, така и на критика. Недвусмислено му покажете, че му се възхищавате. Нищо не вади Рака от неговата черупка както щедрата похвала. Изберете качество, което според вас заслужава искрена възхита. Харесва ви как се облича? Усмивката? Умението му да слуша? (Никой не може да надмине Рака по това качество.) Кажете му го. Не изтъквайте някое измислено достойнство само за да кажете нещо приятно. Ракът винаги улавя разликата между искрения комплимент и фалшивия.

Демонстрирайте добрината си пред Рака. Занимавате се с благотворителна дейност? Обичате децата? Непременно му разкажете за това. Или обсъдете надълго някой личен проблем, който ви безпокои. Тогава Ракът може да ви покаже най-добрата си страна – умението да съпреживява и да даде конструктивен съвет. Финанси, политика и спорт – ето ви области, които го интересуват особено силно.

Ако ще го каните на среща, купете билети за театър или концерт. Ракът обича музиката. Изтънчен ход ще е покана за заведение, където има жива музика.

Ракът не се хвърля с главата напред в каквото и да е. По природа този знак е предпазлив, дори страхлив, когато става дума за привързаност. Те се стараят да избягват еднозначните отговори „да” или „не”. Едно подсказване: колкото повече го увъртат, толкова по-малко вероятна е благоприятната развръзка.

Четете още интересни новини в сайта sroditeli.com.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.