Как да разберете, че разбитото ви сърце е излекувано


Как да разберете, че разбитото ви сърце е излекувано
Снимка: iStock/Guliver

Краят на една връзка може да бъде много болезнен и да ни остави съкрушени. На някои им трябват няколко седмици, за да излекуват сърцето си, докато на други месеци и дори години. Тези знаци са сигурен начин да разберете, че най-после сте преодолели бившия си приятел и сте готови отново да откриете любовта.

1. Той не е първото нещо, за което се сещате, когато се събудите, или последния човек, за когото мислите, преди да заспите. Всъщност той се появява в съзнанието ви инцидентно. И когато това се случи, не се чувствате копнеж или горчивина. Просто се усмихвате.

2. Имате моменти на истинско, неочаквано щастие. И те нямат нищо общо с мъж.

3. Дните не минават толкова бързо. Не се опитвате да преминавате през дейностите или да ускорявате нещата с цел да забравите. Просто се чувствате комфортно с живота си.

4. Вече не се страхувате от бъдещето. Не изглежда като ужасяващо, неизследвано място, в което трябва да се опитвате да се справите сами. Вместо това чувствате надежда и дори вълнение от това, което идва.

5. Способни сте да слушате и виждате красиви примери на любов около себе си и вече не се чувствате тъжни. Истории за прекрасните неща, които гаджето на най-добрата ви приятелка е направил за нея или за годежа на братовчед ви. Тези неща не ви напомнят какво сте загубили, но ви окуражават да търсите любовта, която някой ден ще намерите.

6. Гледате на мъжете по различен начин. И те изглежда странни, интересни и дори интригуващи.

7. Чувствате се самодостатъчни. И когато се погледнете в огледалото, се усмихвате.

8. Не се страхувате да допуснете някого в сърцето си. Защото знаете, че не всички мъже са еднакви и не искате повече да се криете зад страха.

9. Интересно ви е да откривате нови неща и да правите неща за първи път. Неща без него и без да мислите за него. Неща за себе си, просто защото можете.

10. Няма голяма рана в сърцето ви за него или за някой друг. Чувствате се комфортно със сегашното си положение. И това, че в момента нямате половинка, не ви прави нещастни.

11. Смеете се на малки неща. Просто защото сте блажено, искрено щастлива.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама