Какво мразят да чуват жените от половинките си


Какво мразят да чуват жените от половинките си
Снимка: iStock/Guliver

Понякога мъжете казват неволно неща, които изключително много обиждат и засягат жените. Може дори само една дума да промени смисъла на цялото изречение. Жените често тълкуваме по погрешен начин, без да имаме видима причина за това. Това от своя страна води до скандали, които никоя двойка не иска във връзката си. Ето и изреченията, които засягат жените:

"Ако искаш не работи, напусни работа."

Повечето жени тълкуват това изречение така: "Значи трябва да разчитам на него и заради него да не следвам мечтите си". Обикновено мъжът не е искал да каже точно това. Ако ви се наложи да говорите с половинката си на тази тема, подходете по по-деликатен начин, за да не се почувства недооценена и безполезна. Една достойна и уважаваща себе си жена не би позволила да зависи от мъж.

"Толкова си красива днес."

Жените тълкуват това изречение по следния начин: "Само днес ли съм красива?" Макар че мъжът го възприема като комплимент, по-добре е да каже само: "Много си красива", защото половинката му трябва да е прекрасна всеки ден.

"Знаеш ли, че моята бивша приятелка..."

Това е също много голяма обида за една жена. Дори да мислите за бившата си приятелка, в никакъв случай не го споменавайте пред настоящата си, защото тя ще се почувства зле. Това за нея е знак, че все още изпитвате нещо към бившата си.

"Не се бъркай, това са мъжки работи."

Ако обичате тази жена и държите на нея, се постарайте да й обяснявате всичко, случващо се около вас. Не я карайте да се чувства глупава и ненужна с тези думи. Тя определено се обижда, дори да не го казва гласно.

"Много е симпатична приятелката ти."

В никакъв случай не трябва да си позволявате да й го казвате. Тя ще се разочарова изключително много от факта, че заглеждате приятелката й. Колкото и да ви е симпатична, по никакъв начин не го показвайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама