Най-добрият начин да отмъстиш на кръшкач


Най-добрият начин да отмъстиш на кръшкач

Майката от Тексас Бетси Айла винаги се е борела с теглото си. След като ражда дъщеря си, нейната следродилна депресия засилва хранителните й проблеми.

Тя влиза в порочния кръг на яденето като начин за справяне с негативите емоции, заради което става 118 килограма. Освен това, едва 6 месеца, след като ражда детето си, тя научава, че съпругът й има афера с колежка.

"Бях с него от 17-годишна и отдадох живота си на нашата връзка и на него", каза Бетси пред catersnews.com.

Това, което е още по-лошо е, че тя открива Facebook съобщения между тях двама, в които я наричат "крава" и "дебела".

"Бях съкрушена. Целият ми свят се срина."

Това, което е странно е, че съпругът й никога не е критикувал външния й вид и дори е насърчавал нездравословните й навици.

"Той винаги ми казваше, че изглеждам добре или ме караше да ям джънк фууд през цялото време, заради което бях толкова съсипана, когато прочетох тези съобщения. Просто нямях никакви подозрения, че той не ме харесва така."

Но нейният изневеряващ съпруг е бил точният катализатор, от който е имала нужда, за да се промени. С помощта на сестра си тя започва да ходи на Зумба 3 пъти седмично, а също така да тича и да вдига тежести. Бетси започнала да спазва и високо протеинова диета.

Благодарение на отдадеността и мотивацията си успява да свали 47 килограма. 

"Сега чувствам, че това, което ми стори, беше благословия, тъй като цял живот щях да изглеждам по стария начин. Отне ми време да му простя, но това, което направи, беше в негова вреда и моя полза."

Тя споделя, че в момента се чувства много по-уверена и щастлива, което личи и от снимките й.

Така че, дами, ако той ви изневери, вместо да посягате към кутията с бонбони и бутилката вино най-добре се насочете към залата, където не само ще се отървете от негативните емоции, но ще се погрижите и за здравето си.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама