Най-лошите любовни съвети


Най-лошите любовни съвети
Снимка: iStock/Guliver

Темата за любовта е вечна и затова постоянно се пишат статии, които ни казват как да имаме по-успешна връзка. Днес няма да ви разкриваме тайната на щастливите отношения, а ще споделим с вас някои от най-лошите любовни съвети. Ако искате да бъдете в хармония с половинката си, най-добре не ги следвайте.

1. "Забременеете, това ще спаси връзката ви." Едно дете никога не е решение на проблемите във връзката. То трябва да бъде плод на любовта между двама души, които съзнателно са взели решението да създадат живот.

2. "Ако наистина го обичате, променете всичко, което той не харесва във вас." Ако сторите това, няма вече да бъдете вие, а друг човек. Никога не трябва да губите същността си в името на любовта.

3. "Просто трябва да излизате по-често на срещи и 100% ще срещнете любовта." Да, не може чакате да срещнете някого на дивана, но честите излизания също не са решението.

4. "Не трябва да имате прекалено високи стандарти, за да намерите подходящата половинка." Трябва да знаете какво искате и какво не, с какво може да направите компромиси и с какво не.

5. "Не се отказвайте от връзката си, нещата ще станат по-добре." Понякога връзката ни просто е изчерпана и трябва да сложим край за доброто и на двамата.

6. "Ако се обичате, това е достатъчно." За съжаление, понякога любовта не стига, тъй като връзките са много по-сложно нещо.

7. "Ако вие е грижа за половинката ви, трябва да правите жертви." Това на пръв поглед звучи правилно, но да бъдете в здравословна, любяща връзка означава и двамата партньори да са готови да правят компромиси.

8. "Сексът на първа среща води до по-сериозни отношения." Понякога сексът си е просто секс, без последици.

9. "Прави се на недостъпна, за да привлечеш вниманието му." Да, не е задължително да си лягате с него още на първата среща, но ако се държите прекалено дръпнато в един момент той ще изгуби интерес.

10. "Изчакайте до среща номер...., за да спите с него." Трябва да правите секс, когато го желаете и се чувствате комфортно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама