Нови начини да срещнеш любовта


Нови начини да срещнеш любовта
Снимка: ClubR

Погълнати в еднообразното ежедневие, дори многобройните дигитални начини да срещнеш сродната си душа омръзват на хората без партньор. Сайтовете за запознанства вече не са на мода, дори славата на Tinder постепенно залязва, а нови приложения като Hater, което "мачва" хората не според общите им интереси, а според това какви неща и двамата "мразят", са по-скоро повод за забавление, отколкото сериозен начин да срещнеш половинката си. Виртуалната детоксикация определено е на мода и много хора се обръщат към офлайн начини за запознанства. Решихме да съберем информация за някои от любопитните начини за запознанство лице в лице, а някои от тях вече се провеждат и у нас.

Вечеря на тъмно

Участниците се срещат в осветен бар и после биват заведени в изцяло тъмна зала, където вечерят. Идеята е, че когато не можеш да видиш добре събеседника си, ще си по-внимателен към това, което той казва.

Среща на сляпо

Среща, организирана от общи приятели, които решават, че двама техни познати, които не са се срещали, биха си допаднали. Отиваш на мястото на срещата и не знаеш как ще изглежда човекът, нито имаш информация за него. Модата на тази класическа техника обаче все повече отминава с навлизането на модерните технологии, където е почти невъзможно да не знаеш наистина нищо за отсрещния.

Бързи срещи

Всеки участник в срещите има 6 минути, за да говори с всеки от другия пол, след което продължава напред към следващата среща. Твърди се, че 6 минути са достатъчни, за да прецениш дали би желал да общуваш повече с човека или не.

Тихи срещи

На влизане получаваш лист и химикалка, за да общуваш с хората, които ти допаднат. Можеш да разчиташ и на знаци, ако си добър в играта на "Филми". Говоренето не се позволява.

Светофар парти

Гостите на партито носят гривна в червено, жълто или зелено, за да обозначат своя статус. Зелените са необвързани, червените са заети, а жълтите? Предполагаме, че на тях отговаря Facebook статусът "Сложно е" :)

Парти за необвързани

Едно стандартно клубно парти, само че участниците са необвързани. Обикновено се провеждат с различни теми и включват разнообразни игри за запознанство между двата пола. За разлика от предните няколко формата, тук участват голям брой хора - около 150-200. Разбрахме, че ще има такова парти на 16.11 в клуб "Диско" и сме си запазили вече място, за да ви разкажем по-късно подробности за този вид столични събития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама