Прочетете това, когато връзката ви е в беда


Прочетете това, когато връзката ви е в беда
Снимка: iStock/Guliver

Всяка връзка, дори тези, които изглеждат перфектни, рано или късно се изправят пред сериозни трудности. Но понякога нещата изглеждат толкова зле, че сякаш нищо не може да бъде спасено.

Ние вярваме, че където има любов, нищо не е приключило. Затова ви предлагаме 7 лесни съвета, които да използвате, ако искате да запазите отношенията с половинката си.

1. Да игнорирате проблемите, които имате с половинката си, само може да влоши нещата. Правилният път е да комуникирате и да обсъдите неща, докато не са станали по-сериозни. 

2. Може би истината ви е наранила веднъж и половинката ви се притеснява да не се случи отново? Или може би вие не сте честна? Независимо какъв е случаят, трябва да разберете, че за да имате успешна връзка доверието е изключително важно. Бъдете откровени един с друг.

3. Помислете и анализирайте защо се чувствате така. Може би е добре да се отворите един пред друг и да споделите желанията си. 

4. Направете списък с положителните характеристики на половинката си, заради които първоначално сте се влюбила в него. Те все още са там, но са на заден план. Обсадете идеи как да разнообразите връзката си - нови места, хобита, секс пози.

5. Ако чувствата ви са взаимни, си вземете малка почивка, но предварително се разберете за условията. Може би и двамата имате нужда от малко пространство, за да помислите за връзката си.

6. Тази криза означава, че връзката ви има нужда от развитие - вземете си куче, започнете общ проект, оженете се или си направете бебе. Винаги помнете, че трябва да се развивате като човек. Не уравнявайте връзката си с живота си. Това ще ви помогне повече да цените половинката си, когато сте заедно.

7. Когато имате сериозен проблем, се обърнете към терапевт, който може да ви даде професионални съвети как да оправите връзката си, за да стане по-силна и стабилна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама