С кого сте сексуално съвместими според зодията


С кого сте сексуално съвместими според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали вярвате в астрологията, или не, тя е факт. Има зодии, които се разбират добре и такива, между които не се получава. Това се отнася за всички сфери на живота и с особена сила важи за секса. Любопитни ли сте кои зодии ще ви възпламенят и с кои леглото ще е основно за спане? Да започваме!

Овен

Сексуален стил: Страстни и нетърпеливи любовници, които направо пристъпват към действие. Не очаквайте да ви затрупат с цветя и романтика. Те са актьори, не мечтатели и предпочитат здравия, енергичен секс.

Овните искат това, което искат, и го искат веднага. Ако вие сте това, което искат, то ще получите партньор, който ще ви достави удоволствие в леглото, но не очаквайте кой знае колко любовна игра.

Сексуално съвместими с: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей

Какво ги възбужда: Всичко различно; агресивните партньори. Атакувайте ги! Те не си падат по деликатност и намеци. Изненадайте ги и ги въодушевете.

Какво ги отблъсква: Рутината. Сексът по разписание всеки вторник и четвъртък е сигурен начин да отегчите Овена до смърт.

Телец

Сексуален стил: Телците искат да бъдат нахранени, напоени и бавно прелъстени. Тези чувствени любовници обмислят внимателно решенията си, но веднъж решат ли да ви се посветят, ще искат само вас. Надеждните и спокойни Телци харесват неусложнения секс и притежават либидо, което може да ви държи будни цяла нощ.

Сексуално съвместими с: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Какво ги възбужда: Всички традиционни методи за съблазняване. Просто сложете луксозни чаршафи, цветя в стаята, отворете бутилка вино и пуснете Бари Уайт.

Какво ги отблъсква: Ако я притиснете до стената или облечете фетиш костюм, вашата жена Телец ще избяга с писъци. Те са традиционалисти и не обичат нестандартните удоволствия.

Близнаци

Сексуален стил: Този интелектуален, комуникативен знак се стимулира първо умствено и след това физически. Щом го възбудите, заведете го в спалнята, преди да се е разсеял, защото умът му бързо се отегчава. Сексът ще бъде страстен и горещ и вероятно с много думи.

Те обичат да говорят по време на секс, обичат и да говорят за секс. Излежаването ги изнервя, затова не го приемайте лично, когато вашият Близнак скочи от леглото веднага след кулминацията.

Сексуално съвместими с: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Какво ги възбужда: Еротичните разговори и новостите. Кажете му какво искате да му направите. Още по-добре – направете му нещо, което никой не му е правил преди. Разнообразявайте. Близнаците често си сменят мнението, така че може да харесват секс на покрива във вторник и стриптийз в сряда.

Какво ги отблъсква: Вкопчването. Макар да могат да бъдат щастливо моногамни, те имат нужда поне да се чувстват свободни.

Рак

Сексуален стил: Раците не просто правят секс. Те са изключително емоционални и искат да имат връзка. А щом веднъж я получат, не можете да се измъкнете. Сериозни са, със силно собственическо чувство и искат да ангажират партньора си изцяло.

В началото може да са срамежливи, но щом се почувстват комфортно, стават нежни и дълбоко привързани.

Сексуално съвместими с: Телец, Дева, Козирог, Скорпион, Риби

Какво ги възбужда: Хубавата храна и доверието. Пригответе й майсторско ястие, покажете й, че може да бъде уязвима с вас и тя ще бъде ваша завинаги.

Какво ги отблъсква: Каквото и да правите, не наранявайте чувствата й и дори не си помисляйте да кръшнете. Раците са свръхчувствителни и освен това имат най-добрата памет в зодиака. Тя никога няма да забрави какво сте й причинили.

Лъв

Сексуален стил: Лъвът иска да бъде звезда и в леглото е също толкова драматичен, колкото и в живота. Той жадува признание и обожание и ако го аплодирате, той ще ви доставя много удоволствие.

Тези любовници по призвание са изключително сексуални, изобретателни и предани. Те не приемат „не“ за отговор, така че защо да се притесняват? Предайте се и ги оставете да бъдат звездите в собственото си шоу – само за вас.

Сексуално съвместими с: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей

Какво ги възбужда: Безкрайните ласкателства. Кажете на магнетичния Лъв, че е красив, забавен и страхотен в леглото. Либидото му рязко ще скочи и ще получите забележителни облаги.

Какво ги отблъсква: Да се опитате да ги командвате. Лъвът обича той да командва и да действа, така че ако искате да ви е спокойно, не се опитвайте да му казвате какво да прави.

Дева

Сексуален стил: Всеки си мисли, че Девите са целомъдрени, но те са просто взискателни. Обичат да правят секс в чиста и красива среда. Те са сладки, романтични и подредени и търсят спокойна връзка, в която да са по-малко агресивният партньор.

Въпреки, че може да се направят на шокирани, когато предложите нещо мръснишко, дълбоко в себе си са развълнувани. Така че включете Девата в своите Кама Сутра фантазии и тя ще бъде толкова щастлива, колкото и вие, стига това да не я наранява.

Сексуално съвместими с: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Какво ги възбужда: Чисти чаршафи, традиционно ухажване, рутина. Отнасяйте се с тях внимателно, купувайте им подаръци, четете им поезия и оценявайте тяхната безценна старомодна чувственост.

Какво ги отблъсква: Не се опитвайте да правите секс на пода. Те не обичат да са долу и на мръсно.

Везни

Сексуален стил: Изтънчените Везни са интелектуални и перфекционисти – отлични партньори в леглото. Харесват интелектуалните стимули и са заинтригувани от еротиката и концептуалните подходи към удоволствието.

Те са отворени към новото, но и изискани, така че биха опитали много неща, стига да не са прекалено странни. Може и да облекат костюм на камериерка, но хардкор фетиш играта едва ли ще ги съблазни.

Сексуално съвместими с: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Какво ги възбужда: Красиво декорирана спалня, най-доброто от всичко, вечер навън. Обичат красивата градска среда и изисканата обстановка, както и – макар да са прекалено възпитани, за да го кажат – скъпите подаръци.

Какво ги отблъсква: Секс в евтин хотел или къмпинг. Везните не обичат секс под звездите, освен ако не е в луксозна хижа с остъклен таван.

Скорпион

Сексуален стил: Всеки знае, че Скорпионите са сексуални маниаци, но не всеки разбира, че са претенциозни сексуални маниаци. Мистериозните Скорпиони може и да са свръхсексуални, но ще предпочетат целомъдрието пред баналния секс. Интересува ги трансформиращото правене на любов, не само 20 минути в мисионерската. За тях това трябва да бъде повече от секс и любов – трябва да е дълбока връзка.

Секси Скорпион, който не разбира значението на фразата „нюанси сиво“ или е тотално незаинтересован от вас, или е фокусиран изцяло върху вас. Щом спре избора си на вас, ще ви покаже безсмърта любов и тъмна еротика. Ако искате да сте със Скорпион, започнете да работите върху своята издръжливост.

Сексуално съвместими с: Рак, Риби, Близнаци, Везни, Водолей

Какво ги възбужда: Разбирането. Ако знаете какво обича вашият Скорпион, направете го за него. А ако ви привличат нестандартни сексуални практики, това е знакът, на когото можете да предложите въже и белезници. Те не се страхуват от малко перверзия.

Какво ги отблъсква: Скептици и нахални хора. Ако си мислите или претендирате, че вие контролирате ситуацията, Скорпионът ще ви изрита.

Стрелец

Сексуален стил: Този огнен, ентусиазиран пътешественик ще ви накара да се чувствате като единственият човек на света, когато сте в леглото, но ако усети порив за пътуване, няма да се поколебае да ви напусне.

И все пак, докато сте с него, това ще бъде страхотно прекарано време. Стрелците са отворени, авантюристични и обичат забавленията. Обичат и секса на нови и необичайни места. Биха опитали всичко и биха правили любов навсякъде.

Сексуално съвместими с: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей

Какво ги възбужда: Приключението. Накарайте го да ви преследва. Опитвайте нови и екзотични техники, за предпочитане на далечни места. Това е знакът, с когото да правите секс в самолета.

Какво ги отблъсква: Предсказуемостта. Ако искате всеки път да си стоите вкъщи и да гледате филми в събота, вашият Стрелец ще умре от скука. Оставете дистанционното, ако искате нещата между вас да потръгнат.

Козирог

Сексуален стил: Козирозите може да изглеждат работохолици, но в леглото са също толкова усърдни. Това е един от най-страстните знаци, макар никой да не го знае.

Тъй като любовникът Козирог е надежден, амбициозен и отговорен, той често сублимира сексуалното си желание. Но под строгата външност на професионалист е готов за действие. Когато загрее, той е привързан, прям и отдаден на удоволствието. Бонус: има огромна издръжливост.

Сексуално съвместими с: Телец, Дева, Рак, Скорпион, Риби

Какво ги възбужда: Козирозите са привлечени от умни, реализирани хора, които да направят първата крачка и да имат търпението да ги отдалечат от работата със секси дрехи, романтична вечеря и чувстени жестове. Те обичат да си планират любовните срещи.

Какво ги отблъсква: Спонтанността и странностите. Не обичат неща, които нарушават графика им, нито пък да са заети с човек, който е неподходящ и не се вписва в голямата схема на живота им.

Водолей

Сексуален стил: Никой не може да сложи етикет на тези свободомислещи ексцентрици. И макар всеки от тях да е различен по свой начин, те си приличат по своята интелектуалност. Либидото на Водолеите нараства заедно с умствената стимулация. Те биха опитали всичко, което им звучи интересно.

Резервираният, хладнокръвен Водолей започва бавно, но щом се възпламени, става много страстен. Но никога не можете да притежавате изцяло Водолей – те са неуловими.

Сексуално съвместими с: Близнаци, Овен, Лъв, Стрелец

Какво ги възбужда: Разговори, необичайни личности, интелектуални занимания.

Какво ги отблъсква: Ако сте някой обикновен тип, който няма нищо странно, нито пък тъмна страна, Водолеят няма да ви обърне внимание. Не се и опитвайте да го ограничавате. Ако Водолеят си мисли, че ще отнемете свободата му, ще избяга надалече.

Риби

Сексуален стил: Този знак е хамелеон, способен да променя сексуалния си стил спрямо вашите предпочитания и желания. Те са емоционални, не интелектуални. На тях им липсва практичност. Това, в комбинация с любящите им натури, ентусиазма и естествената емпатия способства за таланта им да дават и получават удоволствие.

Нещо, което изглежда неприятно за другите знаци, за Рибите може да е забавно. Те подхождат към секса с отворен ум и сърце, очаквайки времето, прекарано заедно, да е страхотно.

Сексуално съвместими с: Скорпион, Рак, Телец, Дева, Козирог

Какво ги възбужда: Когато вие сте щастливи, и те са щастливи, така че не забравяйте да покажете колко ги цените. Тъй като са мечтатели, си падат по сексуални фантазии и ролеви игри.

Какво ги отблъсква: Не се дръжте хладно с Рибите, или ще изгубят либидото си. Те имат нужда да усещат чувствата ви в замяна на техните.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама