Quantcast

Съвети

С тези съвети ще задържиш интереса му

  • С тези съвети ще задържиш интереса му
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.05.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако наскоро сте започнали да излизате с нов мъж, но се чудите как да задържите интереса му Елън Файн и Шери Шнайдер имат няколко съвета за вас. Те са авторки на книгата "Новите правила", която се радва на голям интерес сред жените. В нея те дават насоки какво се прави и какво не в дигиталната среда, когато става въпрос за връзки.

1. Никога не му пишете първа – независимо дали става въпрос за СМС или Facebook, вие трябва да изчакате той да направи първата крачка.

2. Не тичайте към телефона, когато чуете, че ви звъни. Може да сте заета и да не може да вдигнете веднага. В това няма нищо лошо.

3. Никога не му изпращайте първа покана за приятелство. Не му показвайте директно, че имате интерес към него и вече кроите планове за общото ви бъдеще.

4. Изчакайте поне няколко часа, преди да отговорите на първото му съобщение. Следващите отговори не трябва да се бавят повече от 20 минути.

5. Не отговаряйте на обаждания след полунощ (това важи за 90% от случаите) – през това време трябва да спите, за да сте красива на следващия ден. Дори да не сте още в леглото, не му вдигайте. Трябва да поставите граници.

6. Нека мъжът да се чуди какво правите, къде сте и с кого. Не бъдете отворена книга в социалните мрежи.

7. Пишете си не повече от 20 минути на ден. Накарайте го да отдели време, за да се срещне с вас на живо.

8. Емотиконите с усмихващи се човечета са ок, когато си пишете с приятелките, но да изпращате много на мъжа, с когото излизате, е знак на незрялост.

9. Дори да искате да бъдете с него 24/7, се опитайте да не бъдете лесна плячка - мъжете обичат предизвикателствата.

10. Не отговаряйте не съобщения от рода на "Какво ще правиш след 5 минути?" Ако е искал да ви покани да излезете, е трябвало да го стори по-рано, тъй като вече може да си имате планове.

 

Запомнете, че тези съвети са просто препоръчителни и не е задължително да ги следвате стриктно :)

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.