Тайните на тантрическия секс


Тайните на тантрическия секс
Снимка: iStock/Guliver

Сомананда Моузес Маймон, бивш адвокат, открива йога през 1996 година и оттогава я практикува прилежно, осъзнавайки нейния пречистващ, здравословен и духовен ефект.

През 1999 година той среща в Индия своя духовен учител и тантра става негова житейска мисия. От 2000 година Сомананда преподава йога и тантра в много държави в Европа, Азия и Близкия изток. През 2010 година основава в Естония школата по Бхайрава Йога и е неин основен учител.

Хиляди хора са присъствали на курсовете и събитията, организирани от него по целия свят.

Тантра очарова милиони хора по света със своя красив, задълбочен (и много мултиоргазмен!) подход към сексуалността. В тази книга Сомананда Моузес Маймон, известен учител по тантра, разкрива тайните на тантрическия секс, които ще ви зашеметят!

Тантрическият секс е за всеки – за двойки или необвързани хора, за жени и мъже, за сексуално разкрепостените, както и за срамежливите, за онези с някакъв опит в тантра или за абсолютно начинаещите. Всички могат да извлекат полза от тези учения.

Какво представлява тантрическият секс?

Каква е разликата между женската и мъжката сексуалност?

Как можем да станем на практика мултиоргазмени?

Каква е истината зад прочутите духовни и целебни ефекти на тантра?

Древните принципи на тантра, оставали мистерия в продължение на хилядолетия, са обяснени тук, а практическите й приложения за обикновения човек са представени по прост начин.

 

Ето как може сами да си направите тантрически масаж:

Отделете един-два часа за практика, като се погрижите да не ви безпокоят. Изключете мобилния си телефон и заключете вратата на стаята си. Чувствайте се свободни да запалите свещи или тамян. Добре е също да вземете душ като част от създаването на настроение. Най-важно е да се чувствате удобно. 

Легнете на леглото си и се отпуснете. Няколко пъти вдишвайте и издишвайте дълбоко, чувствайки как се отпускате все повече с всяко издишване. Позволете си да се отърсите от всичко, изисквало вниманието ви в този ден.

Съблечете всичките си дрехи (но се погрижете да ви е топло и удобно) и започнете, галейки тялото си, гърдите, дебрата, корема и лицето. Бъдете нежна със себе си и не бързайте, процедирайте бавно. Когато започнете да изпитвате повече удоволствие и се почувствате в хармония с тялото си, се насочете към йоги (вагината). Галете и нежно прокарайте показалеца и средния пръст на дясната си ръка (или лявата, ако сте левичарка) по външните устни на своята йони. Почувствайте удоволствието с буден ум и с внимание. насочено към усещанията ви във всеки момент.

По някое време ще забележите, че вътрешните устни на вашата йони сякаш се отварят и ви "канят" вътре. В този момент вкарайте един или два пръста и започнете нежно да докосвате първите няколко сантиметра след отвора на йони.

Прилагайте много слаб натиск и изследвайте входа на йони, съзнавайки засилените си усещания. В този момент се опитайте да откриете леко издигнатата, подобна на бучица област върху горната стена на йони, може би около четири до шест сантиметра от входа. Това е G-точката ви, която ще става по-изразена с нарастването на възбудата ви. Масажирайте я леко и си давайте все по-ясна сметка за усещанията, които изпитвате. Когато се почувствате готова, бавно спрете и се отпуснете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама