Тези знаци издават, че наистина ви харесва


Тези знаци издават, че наистина ви харесва
Снимка: iStock/Guliver

Когато имаме симпатии към даден мъж, започваме да се питаме "Дали той изпитва същото?", "Мисли ли за мен?"... Има някои детайли, на които трябва да обърнем внимание и чрез които ще разберем отговорите на въпросите си.

Когато сте на среща, той се опитва по всякакъв начин да намери контакт с тялото ви, да ви погали, да ви прегърне, да ви пощипне по бузата дори.

Очите му грейват, когато ви види. Погледът му издава състоянието и настроението му. Щом ви харесва, той ще е съсредоточен изцяло към вас.

Начинът, по който ви докосва, показва, че е внимателен и знае кое на вас ви допада и кое не.

Разговорите на типично женските теми за мъжете са изключително скучни. Прави ви впечатление, че той е слушал какво сте говорила на предишната ви среща. Това е доказателство отново, че има интерес към вас.

Често го засичате на места, на които ходите. Той знае къде обичате да излизате и умишлено е навсякъде, за да ви наблюдава.

Изслушва ви внимателно и взима отношение по темата, която обсъждате. Никога не ви прекъсва и не се изтъква в разговора ви.

Има доза притеснение, когато сте около него. Забързаното дишане и честият поглед встрани показват, че е притеснен от вас. А това е ясен признак, че ви харесва.

Харесва вашите шеги и винаги се смее на тях, защото ги намира за забавни.

Влюбеният мъж няма търпение да сподели с вас емоциите си и какво чувства, като знаем, че това при мъжете е много рядко и почти невъзможно.

Той ви държи близо до себе си. Близостта е най-голямото доказателство, че мъжът ви желае и има интерес към вас.

Ние хората сме така устроени, че можем сами да разберем чувствата и емоционалното състояние на противоположния пол. Няма нужда от приказки. Телата имат знаци, които са заложени в нас и постоянно ни насочват в правилната посока. Трябва просто да знаем на къде да гледаме и много скоро ще разберем какво точно изпитва човекът срещу нас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама