Вместо да се жалва, тя направи това след като беше зарязана


Вместо да се жалва, тя направи това след като беше зарязана

Преди една година блогърката Кати Колинс работила като ПР и се канела да се омъжи, но просто не й е било писано.

Тя била изоставена от годеника си, но вместо да реве неутешимо и да се ядосва, Кати решила да си опакова багажа и да замине сама за Югоизточна Азия.

Тя пише в блога си Not Wed or Dead:

"Всички смятаха, че съм малко луда, особено след като никъде не съм пътувала сама, но просто усетих, че е правилно. Имах нужда да се откъсна от всичко и всички, които познавам, и да намеря себе си.

Макар че решението на бившия ми ме съкруши по онова време, всъщност беше точно това, от което имах нужда, за да се събудя. Имах добра работа, прекрасна къща и живеех комфортен живот, но ми липсваше приключение. Нещо, което се надявах, че пътуването сама до такава далечна точка ще ми даде и за щастие се отплати."

След това тя издава три книги, появява се в много медии по цял свят, разказвайки своята история, а също така вижда Тадж Махал и Хималаите.

Наскоро младата жена сподели в блога си, че се омъжва и чака дете. Кати всъщност е сгодена за журналиста, който пръв разказва за нея.

Тя и Джон се запознават, когато следват заедно журналистика, но не са си говорили 10 години, докато той не написва историята за нея и приключението й.

"Понякога не знаеш какво търсиш, докато не е точно под носа ти. Аз съм доказателство, че да бъдеш зарязана може да бъде началото на невероятни неща, че някъде там има някой, който ще се появи в правилното време."

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама