Връзка с разведен мъж? Защо пък не?


Връзка с разведен мъж? Защо пък не?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Разводът е ураган, който променя живота ти изцяло, без връщане назад. Провал, безгрижие, куп нерви, попечителство, разбити сърца. Все неща, които трудно се поправят, и сърца, които не се лекуват.

Въпреки това всеки заслужава втори шанс. С предишен брак или без, тръпката към един мъж си е тръпка. Често ги сочат с пръсти, избягват, маргинализират, но те продължават живота си с гордо вдигната глава. Повечето от жените се притесняват да започнат връзка с такъв мъж, тъй като осъзнават всичко рискове. Освен предишните проблеми, които не са го напуснали, всяка жена се притеснява от това да не бъде изоставена като предишната. Всеки си има история, никой не трябва да бъде винен за миналото си. Малко са жените, които рискуват да започнат такива връзка, точно за това решихме да им дадем няколко съвета. Един кратък наръчник за връзката с разведен.

1. Бъди добра в леглото

Повечето връзки се разпадат поради липсата на сексуални отношения. Някои двойки просто не са съвместими в леглото, което поражда много напрежение във връзката. Въпреки че всички твърдим, че сексът не е най-важен, често това е камъчето, което обръща колата. Ако твоят разведен приятел е изживявал сексуално лишение в последно време, постарай се. Предложи му едно интимно приключение, което да грабне интереса му.

2. Не обиждай бившата му

Или най-добре просто не говори за нея. Дори често да чуваш остри коментари по неин адрес, никога не я обвинявай. След разводa човек е обладан от омраза и отрицание, но все още пази скрити мили чувства към екс половинката му. Не рискувай да те намрази.

3. Забрави за финансите

Казват, че разводите са скъпи, защото си заслужават. Често и финансите са поводите за развод. Недостатъчно пари или безкрайно харчене могат да предизвикват скандали и дори разводи. Трябва да си наясно, че финансите на разведения са намалели значително след раздялата. А често и в бъдеще ще намаляват поради издръжка на детето. Той има нужда от подкрепа и разбирателство. Избягвай неразбирателството.

4. Бъди дискретна

Може да се е развел с бившата си, но не и с целия си живот. Често разведените се притесняват да представят новата половинка в социалния си кръг. Не го притискай. Когато е сигурен в сериозността на връзката ви, той сам ще поиска да те представи на приятели и семейство.

5. Бъди търпелива

Всеки изживява сътресенията в живота си по различен начин. Някои го приемат с лека ръка, други се нуждаят от време за премислят и да простят. Не можеш да бъдеш сигурна дали е затворил тази страница от живота си, дори и да е направил първата стъпка към нов живот. Бъди търпелива и осигури спокойствието, което му е нужно, за да се справи със случилото се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама