За да си богата, се омъжи за мъж зодия...


За да си богата, се омъжи за мъж зодия...
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите финансовият ни успех зависи от знака на партньора до нас. Искате да сте богати? Изберете си половинка според хороскопа на меркантилността.

Овен

За да са успешни във финансов аспект, Овните трябва да бъдат близо до знаци от въздушната стихия и особено с Водолеи. Това е идеалният партньор в това отношение за тях. Везните също може да им донесат парична полза. Трябва да избягват Скорпионите, защото те ще ги разорят.

Телец

За Телците е полезна връзката с Водолей или Скорпион. Съюзът с тези два знака може да им донесе невероятна парична печалба. Добре биха се развили нещата и е с представителите на огнените знаци (Лъвове, Стрелци и Овни), но в този случай на Телеца ще му се наложи да си скъса нервите.

Близнаци

Близнаците могат да привлекат пари със съюз с Лъв. Козирогът, Телецът, Девата и Стрелецът печелят добре, но не биха подкрепили финансово половинката си Близнаци. Скорпионите са фатални за финансовото състояние на Близнаците.

Рак

За да забогатеят Раците имат нужда от Лъв, Овен или Стрелец. В краен случай – Телец.

Лъв

Лъвовете може да бъдат богати, когато са заедно с Близнаци. Тази двойка е невероятна в паричните въпроси. За безгрижен живот са подходящи и Везни, Водолеите, Козирогът, Девата и Телецът. Избягвайте Скорпионите, тяхното присъствие отблъсква паричното щастие.

Дева 

Девата има нужда от подкрепата на Скорпиона. Ако за повечето знаци Скорпионите са бич Божи, то в този случай не е така. Скорпионите могат да помогнат на Девата да се развие и да забогатее бързо.

Везни 

Везните носят късмет в бизнеса на всички знаци в Зодиака. Те привличат пари за своята половинка, но самите остават без пукнат грош. Единственият, който може да им помогне, е Стрелецът.

Скорпион 

Със Скорпионите всичко е сложно - те отнасят парите от всички зодии. Единствените, които не могат да разорят, са Козирозите, Телците и Девите. Ако Скорпионите искат да спечелят, това ще им се удаде най-лесно с Лъв, Овен или Стрелец. В тези случаи обаче Скорпионите ще издържат половинките си, защото тези знаци, оставайки с него, не могат да печелят самостоятелно.

Стрелец 

На Стрелците ще им провърви с Водолей и Везни. Ако създадат семейство с един от тях, богатството им е гарантирано. Ако самите Стрелците искат да печелят пари то трябва да се свържат с Козирог, Дева или Телец.

Козирог 

Козирогът е знак, чието финансово благополучие не зависи от никого. Все пак бракът им с Овен, Лъв или Стрелец може да им гарантира стабилен приход.

Водолей 

Водолеите ще забогатеят, ако са редом до огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец. От Скорпионите пазете – заплашва ви фалит!

Риби

Според астрологията Рибите винаги се нуждаят от нечия подкрепа, включително и финансова. В това отношение може да им помогнат Козирогът, Девата или Телецът. Ако Рибите искат да постигнат самостоятелен успех, им е нужен Овен.

 

Астрологичните съвети за финансова съвместимост не винаги съвпадат с любовната хармония и се налага да се направи избор: или материалното, или любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама