Женските черти, които мъжете МРАЗЯТ


Женските черти, които мъжете МРАЗЯТ
Снимка: iStock/Guliver

Поддържането на пълноценна връзка не винаги е лесно. Понякога трябва да помислите с какво е възможно да дразните половинката си. Всъщност има няколко черти в женския характер, които мъжете изключително много мразят, но никога не биха си признали. Вижте кои са те:

1. Не приемат комплименти 

Всяка жена се чувства добре, когато чуе комплимент от мъжа до себе си. Някои обаче вместо да кажат "благодаря", започват с недоверие да анализират всяка думичка. Това много дразни мъжете. Вие правите ли го? Приемайте комплиментите като уверена жена, а не ги отричайте.

2. Сравняват връзката с филми и книги 

Това са нереалистични сюжети, които напълно могат да объркат връзката ви. В никакъв случай не сравнявайте връзката си с филм или приказка, все пак живеете в реалността.

3. Не говорят открито 

Много жени си мислят, че господата могат да четат мисли и разчитат изцяло на намеците, които правят. Това обаче не е така. Един мъж просто не може да разбере какво му намеквате. Говорете открито, не се опитвайте да увъртате, защото по този начин няма да постигнете нищо.

4. Интересуват се от мнението му за други жени 

Случвало ви се е да питате половинкaтa си за някоя друга жена, нали? Всъщност мъжете изключително много мразят тези разговори. Тайно се молят да спрете да правите това, защото започват да се притесняват и не се чувстват комфортно.

5. Прекалено много драма за битови проблеми 

Понякога драматизирането на битовите проблеми е нещо напълно ненужно. Предпоставка за скандал, който не е приятен за нито един от двамата. Опитайте се да не приемате насериозно тези малки дразнения помежду ви и по-рядко ги превръщайте в огромен проблем.

6. Поставяте оценка на емоциите 

Голяма част от мъжете не споделят чувствата си, защото се притесняват да не бъдат критикувани. Опитайте се да не поставяте оценка на емоциите на половинката си и дайте всичко от себе си, за да го предразположите да се разкрие. Никой не трябва да се срамува от това, което чувства.

7. Дразните се, че често се вижда с приятели 

В това няма нищо лошо, просто го приемете. Всъщност това доста може да помогне на връзката ви, затова не го спирайте. Дайте му пълна свобода да се радва на вечерите с приятели, не се опитвайте да го ограничавате и да го лишавате от това малко удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама