Жестове, с които да го караш да се чувства обичан всеки ден


Жестове, с които да го караш да се чувства обичан всеки ден
Снимка: Istock/Guliver

Прието е, че жените са сантименталните в една връзка, а мъжете не отдават голямо значение на романтичните жестове на внимание и обич. Оказва се, че не е така. Не си мислете, че мъжете не виждат и не оценяват много неща. Макар че не го показват и казват, бъдете сигурни, че малките мили жестове ги правят уникално щастливи. Нямате представа как дори прилежно сгънатите чорапи от вас му правят добро впечатление.

Това, че може да разчита на вас във всяка една ситуация, без значение каква, е изключително важно за него. Щом мъжът усети, че е ценен от една жена той остава с нея завинаги. 

Мъжете обичат честността. Дори и да си помислите да не му кажете нещо, не го правете. Той се обижда по този начин, защото мисли, че не му вярвате достатъчно, като искате да прикриете нещо. Честността е знак за доверие, а именно то е важно в една връзка.

Поведението ви у дома е изключително важно на него. Може да не ви го е казвал никога, но прилежно сгънатите му дрехи и добре огладеният костюм го радват. Тези неща го карат да бъде щастлив, че е направил правилния избор с вас.

Интересът ви към служебните му задължения и въпросът ви към него "Как мина денят ти?" му дават ясна представа, че сте готова да застанете плътно зад него, ако трябва да се реши даден въпрос и можете да му помогнете.

Когато мъжът реши и ви сподели, че има нужда да пие по бира с приятели, се усмихнете широко и му кажете "Разбира се". Рядко се случва, но понякога и мъжете имат нужда от мъжки съвет. С поведението и щастливата ви усмивка той ще бъде спокоен и ще знае, че му вярвате напълно. Няма нищо по-хубаво от свободата и личното пространство в една връзка. А мъжете много ценят това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама