Ако правите тези 3 неща, няма да намерите отново любовта


Ако правите тези 3 неща, няма да намерите отново любовта
Снимка: iStock/Guliver

Животът след раздяла или развод не се случва на тези, които са решили, че не го искат. 

За някои любовта спира с края на предишната им връзка и става трудно да продължат напред, тъй като се фокусират върху това кой какво е направил и защо не могат да го преодолеят.

Ако правите тези неща, сами саботирате шанса си да намерите отново любовта.

1. Фокусирате се върху това, което се е случило

Фокусирането върху миналото определено ще ви държи далеч от любовта. Станалото е станало. Направеното е направено. Не може да мечтаете да върнете времето обратно и да промените начина, по който са свършили нещата. Вместо това, фокусирайте се върху това, което имате в момента и как може да използвате преживяването си, за да ви помогне да продължите напред и да създадете нещо различно.

2. Отдавате се на гняв и негативни мисли

Живеем в свят, където нашите мисли определят как се чувстваме. Ако постоянно таите съжаление за случилото се и не виждате положителното в ситуацията, ще продължавате да бъдете сами и тъжни. Вашата реалност е направена от мислите, които избирате да им дадете сила. Веднъж, когато осъзнаете, че събитието или човекът сам по себе си не е причината за вашето страдание, а вашите мисли, това ще ви позволи да създадете нова реалност за себе си.

3. Правите бившия си по-важен от самата себе си

Много жени искат да направят промяната, но в крайна сметка позволяват на собствените си чувства да взимат превес и да позволяват на старите им навици и мисли да продължават да ги ръководят. По този начин те поставят техните бивши преди собственото им щастие, което е налудничево. Започнете да слушате сърцето си, а не страховете си. Вашият страх са просто вашите мисли, а не реалната ситуация. Ще ви бъде много по-добре, ако го изключите напълно от главата и сърцето си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама