Как да задоволите силната жена в леглото


Как да задоволите силната жена в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно на повечето мъже им изглежда трудно да бъдат във връзка със силна и независима жена. 

Те могат да се справят сами с живота, затова може да ви се струва почти невъзможно да знаете какво точно иска тя, когато става въпрос за любов и разбира се за секс.

Но истината е, че силните жени не са чак толкова трудни за разбиране. 

Макар че тя обича да има контрол над всичко, което се случва в живота й, това всъщност не важи за спалнята. 

Тя иска мъж, който знае точно какво прави, така че той да може да й доставя удоволствие, вместо тя да трябва да полага усилия, за да получи това, което желае от него.

Когато една жена има толкова много контрол, е хубаво да може да се прибере вкъщи след дълъг и изморителен ден и да не трябва да мисли какво трябва да стори, за да задоволи желанията на тялото си.

Какво трябва да направите:

Не започвайте веднага със секса. Накарайте я да се почувства сигурна, комфортно, спокойна и отново женствена. Точно тук идва ролята на сексуалната игра. Например първо започнете с масаж на краката или раменете й. Покажете й как се чувствате със страстна целувка... или две. 

Макар че на вас може да ви трябват само няколко минути, за да се възбудите, на нея в повечето случаи й трябва малко повече.

Покажете й, че знаете какво й харесва и сте способни да й дадете това, което желае. Може да ви се струва, че вие полагате повече усилия, но си струва. 

Когато един мъж докара една жена до истински оргазъм, неговите нива на тестостерон се удвояват и той се чувства горд и по-мъжествен. Така че, погрижете се добре за силната жена и ще получите двойна наслада.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама