Коя принцеса на Дисни си според зодията


Коя принцеса на Дисни си според зодията
Снимка: Getty Images/Guliver

Някога чувствали ли сте, че сте свързани с Ариел или Бел на съвсем друго ниво? Може би звездите се опитват да ви кажат нещо! Вие и любимата ви принцеса на "Дисни" може би споделяте някои подобни качества - всички базирани на зодиакалния ви знак. Вижте какво си казва знакът за вас и любимата ви принцеса на "Дисни":

Овен – Жасмин

Овенът е огнен знак и подобно на принцеса Жасмин изпъквате ярко със смелост, страст и неспокойна енергия. Вашата увереност и решителност са както силни, така и слаби страни, защото ви позволяват да постигнете успех в целите си, но също така може да предизвикате турбуленция в отношенията. Овенът винаги търси отговор на лични и метафизични въпроси и не се страхува да поема някои рискове, за да намери това, което търси.

Вие сте привързани, флиртуващи, смели и независимо от предизвикателството, с което се сблъсквате, сте в състояние да го преодолеете. Овенът е един от най-динамичните и сложни знаци, така че можете да сте сигурни, че животът ви, подобно на този на Жасмин, никога няма да бъде скучен.

Телец – Рапунцел

Телците обичат красотата и физическите удоволствия. Подобно на Рапунцел (след като тя най-накрая излезе от кулата си), те са много социални, макар че понякога това може да бъде повърхностно, тъй като са склонни да запазят истинските си чувства само за себе си или към няколко доверени приятели. Вие сте силни и много, много упорити.

Телците са прекалено предпазливи към хората, които обичат и понякога се борят с промяната. Имате добро чувство за хумор и романтично сърце.

Близнаци – Тиана

Нежни, любопитни, любящи и жадни за знание, Близнаците са изпълнени с бърза и често пакостна енергия. Подобно на Тиана, вие сте замислени, трудолюбиви и очаровани от нови неща (например говорещи жаби).

Оценявате комуникацията и търсите приятели и партньори, които могат да вървят с вас. Имате неспокойна енергия, която не може да бъде задържана и винаги е готова за следващото приключение.

Рак – Пепеляшка

Раците имат голямо въображение, емоционални са и много чувствителни. Като Пепеляшка, те са нежни и привлекателни. Вие често сте загадка, а други не трябва да се изненадват, когато и ако сте мърляви, мистериозни и ексцентрични - изчезващи в полунощ без обяснение, например.

Управлявани от Луната, Раците трудно се отдават на един човек, но направят ли го, привързаността им трае много дълго време.

Лъв – Мулан

Знакът на огъня и управляван от Слънцето, Лъвът може да бъде описан с една мощна дума: жесток. Подобно на Мулан, вие сте упорити, страстни и най-важното - невероятно лоялни. Лъвовете са естествени лидери и много уверени.

Лъвовете са искрени и приключенски настроени, но подобно на Мулан, ще се откъснат от близките, ако видят, че това е необходимо за по-голямата картина - често за по-голямото добро. Най-силната ви черта е, че можете да постигнете всичко, което искате, както в любовта, така и в живота си като цяло.

Дева – Бел

Девите са трудолюбиви и практични хора. Подобно на Бел, вие сте готови на саможертва, лоялни и любезни - и обичате да четете! Девата е знак на земята, затова сте свързани с други хора и сте много лоялни. Девите имат дълбоко чувство за хуманност и любов към това да вършат правилното нещо.

Те поддържат оптимистична вяра в другите хора, дори и да са били наранени от тях, са склонни да дават втори шанс.

Везни – Снежанка

Везните обичат хармонията, последователността и мира. Подобно на сладката Снежанка, обикновено сте справедливи, неконфликтни, кооперативни и романтични (със сигурност вярвате в намирането на щастието си след това).

Вие сте нежни и любезни, макар и малко идеалистични. Везните обичат да бъдат навън и търсят спокойствие в отношенията си и в живота като цяло.

Скорпион – Мерида

Често смятати за най-мощния знак на зодиака, Скорпионите са смели, устойчиви, страстни и изобретателни. Вие сте мъдри отвъд вашите години и драматичната ви природа може да бъде благословия и проклятие, но по всякакъв начин тя гарантира, че нещата са интересни. Подобно на Мерида, вие сте отворени, честни и уверени.

Скорпионите са добри приятели и въпреки че понякога ревнуват,  обикновено са склонни да имат спокойно поведение. Вашата противоположна природа и емоционални дълбочини ви правят динамична, енергична и мощна личност.

Стрелец – Ариел

Стрелците са игриви, ентусиазирани и вечно оптимистични. Обичате промяната и процъфтявате в свободата - Ариел остави океана и нейните перки зад себе си за земя и крака, в края на краищата. Вие сте екстроверт, който е отворен и страстен, но и понякога нетърпелив и неспокоен.

Подобно на Ариел, Стрелците визуализират нещо, което искат, в ума си и няма да спрат пред нищо, за да го получат независимо дали това е красив принц или цел, която са си поставили в ежедневието си. Обичате да изследвате и разнообразявате живота си и нямате намерение да забавяте или спирате скоро.

Козирог – Елза

Козирозите са отговорни, търпеливи и много дисциплинирани. Вие сте добри в упражняването на самоконтрол и сте практични, когато вземате решения. Обикновено като най-сериозния знак, Козирозите са независими, трудолюбиви и отговорни.

Подобно на Елза, нищо не е по-важно за вас, отколкото членовете на семейството ви или хората, които са като вашето семейство. Вие сте чувствителни и верни под всичко това, така че когато и ако някой пробие строгите ви екстериори, той ще открие, че има истински приятел за цял живот.

Водолей – Анна

Тези, родени под знака на Водолея, са уникални и прогресивни. Вие сте силно независими и обичате борбата за важни каузи и хуманитарни усилия. Подобно на Анна, може да бъдете темпераментни, чувствителни и енергични, но и срамежливи.

За вас светът е пълен с възможности и вие се нуждаете от последователна умствена стимулация, за да не ви омръзва. Не можете да се чувствате ограничени. Водолеите процъфтяват в стимулирането на разговори с нови хора и обичат да се заобикалят с други многообразни и интересни приятели.

Риби – Покахонтас

Всички Риби се стремят към дълбока връзка с другите и света и тяхната интуитивна и мъдра природа им помага да постигнат тази цел. Лесно се сприятелявате и си мислите свободно за това кого сте пуснали в живота си.

Рибите обикновено са безкористни и нетърпеливи да дадат ръка на другите, без да очакват нищо в замяна. Вие сте артистични, съпричастни, грижовни и романтични, и давате любов безусловно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама