Никога не се отказвайте от тези неща заради мъж, колкото и да го обичате


Никога не се отказвайте от тези неща заради мъж, колкото и да го обичате
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е красива. Любовта е вдъхновяваща. Но любовта не бива да е единственото нещо, което ти е важно в живота (без значение какво показват във филмите.

Реалният живот е нещо съвсем различно и понякога трябва да правите неща, които са необходими, за да запазите равновесието. Това, че сте влюбени, не означава да се отказвате от кариерата, приятелите или ценностите си, само за да се харесате на партньора си.

Трябва да има строга линия между любовта и другите неща в живота ви, защото в противен случай е лесно да загубите себе си и да пренебрегнете други също толкова важни аспекти от живота. И ако партньорът ви не го разбира, това означава, че той не е достоен да бъде с вас.

Истинските мъже не принуждават жените си да изоставят всичко заради тях, да отговарят на техните норми и да се отнасят към тях като към единствения си приоритет. Истинските мъже разбират необходимостта от други неща в живота, освен от любовта. Те ви насърчават да останете верни на себе си. Именно затова никога не трябва да се отказвате от тези неща заради мъж, колкото и да го обичате!

Кариерата

Изминаха времената, когато се очакваше жените да са само в кухнята, да чакат мъжете си да се върнат у дома и да бъдат като прислужници. Тогава жените наистина нямаха избор, но днес нещата се промениха. Ако вашият мъж иска да саботира кариерата ви, като ви каже, че трябва да останете по-дълго у дома, за да прекарате повече време с него, определено не бива дори да го обмисляте, независимо колко го обичате. Ако изпитвате страст към работата си и мъжът ви се опитва да ви убеди да се откажете от нея, наистина трябва да помислите дали да не прекратите нещата.

Вашите приятели

Никога не трябва да приемате приятелите си за даденост, след като сте в отношения или започнете да се срещате с някой, който наистина харесвате. Не забравяйте, че приятелите ви са били до вас, когато той не е бил и не сте длъжни да прекарвате цялото си свободно време с него. Ако той започне да се оплаква, че прекарвате повече време с приятелите си вместо него, въпреки че знаете, че това не е вярно, не се поддавайте на този трик.

НЕ ПРИЕМАЙТЕ В ЖИВОТА СИ ОТНОВО ЧОВЕКА, КОЙТО ВИ РАЗБИ СЪРЦЕТО

Вашите нрави

Никога не трябва да променяте морала и ценностите си, само за да се харесате на някого, когото едва познавате, и не трябва да се преструвате, че сте добре с всичко, което прави, ако то противоречи на вашите ценности.

Вашата независимост

Никога не се отказвайте от независимостта си, щом се окажете във връзка. Трябва да можете да се грижите за себе си физически и психически и да не разчитате главно на партньора си, само защото той може да изглежда по-доминиращ. Ако той печели много пари, това не означава, че не трябва да работите. Бъдете независима и силна жена!

Вашата личност

Никога не променяйте личността си, колкото и да го харесвате. Много жени правят тази съществена грешка, когато започват да се преструват, че им е приятно да правят нещо само за да получат одобрението на своя мъж.

Промяната на вашата идентичност може да има сериозни последици за живота ви като цяло. Винаги внимавайте какво правите и за кого го правите. Ако по-голямата част от нещата, които правите, са само да угаждате на партньора си, тогава отношенията ви не са нито здрави, нито истински.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама