Съблазни го според зодията


Съблазни го според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Хилядите еротично-романтични филми, буквално са блокирали всички женски вариант за съблазняване. Вече всеки флирт е изтъркан или изпробван, става все по-трудно успешно да вкараш точния мъж в леглото си. Единственото вакантен вариант е да се доверим на това, което показва зодията му.

Преди да започнете с действието, разберете зодията му. Ето нашите съвети, с които да успеете да съблазните всеки един мъж според зодията му.

Овен

Овенът харесва директните жени, които откриват картите си и казват какво точно искат. Покажете ли сериозен интерес, той се впуска в приключението да ви опознае. Винаги казвайте истина, защото не харесват лъжците. По-добре, когато ви опознае, да открие истинската ви същност, а не някой идеален грешен образ.

Телец

Тези мъже много добре знаят, че хубавите неща стават бавно и трябва да се потрудиш за тях. Сприятелете се с него и бъдете просто приятели. Прекарвайте повече време заедно и го убедете, че си заслужавате. Важно е да го разсмеете, той харесва интелигентни жени с чувство за хумор.

Близнаци

Любопитните близнаци си падат по приключенията. Обичат да откриват нови неща и дълго време да говорят за тях. Заведи го на някое място в града, на което никога не е бил. След като се приберете, ти ще бъдеш единственото, за което той ще мисли и говори.

Рак

Този представител на зодия се увлича по допира. Докажете ли му веднъж съвсем дискретно, че си падате по него, оставете всичко останало в неговите ръце. Започнете с леко докосване по ръката и усмивка или със силен парфюм, който не може да бъде изтрит от съзнанието лесно. Подхождайте бавно и му дайте време. Интригата го привлича и всичко е въпрос на време.

Лъв

Понякога е наистина трудно да успееш да завладееш вниманието му. Често отнема твърде много време, за това трябва да бъдеш сигурна, че наистина го искаш. Бъди винаги подготвена и действай с постоянство. Ако нещата така или иначе не се получават действай веднага. Заложи на страстна целувка и изчакай да видиш последствията.

Дева

Тези мъже са чувствителни и трудни личности, които не можеш да покориш лесно. С един поглед преценяват човека срещу себе си, за това винаги бъди подготвена до последния детайл. Ако го видиш да излиза от бара, вземи една бира и се присъедини към него. Щом разговорът ви потръгне, бъди сигурно, че си успяла да привлечеш вниманието му.

Везни

Мъжът везни харесва добрите партита и се наслаждава на женската компания. Не е трудно да спечелиш вниманието му. Винаги можеш да организираш парти у дома и да го поканиш. Облечи нещо секси и няма начин да не те забележи. Вземи любимото му питие и го заговори. Всичко останало е въпрос на време, или на останалите часове от нощта.

Скорпион

Гледай го право в очите. Скорпионът винаги е целенасочен и ако си успяла да спечелиш вниманието му, ще го разбереш само с един поглед. Мъжете скорпиони са доста ревниви, така че се уверете, че е единствения, с който флиртувате. Не е нужно особено старание. Ако е избрал теб, той ще направи първата крачка.

Стрелец

Ако искате да откраднете сърцето на стрелеца, заведете го на комедийно шоу. Обожава да се забавлява, така че дори любимата му комедия у дома върши работа. Постарайте се да се смеете на едни и същи неща. Прекара ли си добре с вас веднъж, ще иска да го повтори още много пъти.

Козирог

Козирогът е твърде отговорен и зает човек. Винаги планира ходовете си и живее по график. Заведете го на концерт и завършете вечерта с романтична вечеря. Ако му покажете, че знаете какво харесва, той ще полудее по вас. Никога не отказва среща на жена, която го е спечелила с чара си, така че съгласието му е първата стъпка.

Водолей

Водолеите са социални личности, които обичат да се запознават с нови хора и винаги да са заградени от големи компании. Присъединете се към него напълно случайно на претъпкан концерт и го заговорете. Той ще бъде възхитен от вашата находчивост. Срещата ви е гарантирано уредена.

Риби

Най-важното за рибите са чувствата. Страстния и честен поглед е най-печелившия подход при тях. Бъдете искрени и се разкрийте напълно. Когато той усети комфортната атмосфера при срещите ви, вече е изцяло ваш.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама