Музейко се пренася с Борисовата градина

  • Музейко се пренася с Борисовата градина
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 19.06.2019 Снимки: ПР
Iwoman.bg

В края на юни Музейко ще затвори врати, но само, за да открие летния сезон с незабравима програма в парка. За първи път в своята история Детският научен център ще се настани в зелените кътчета на Борисовата градина (29 юни) и Южния парк (13 юли), за да запознае децата с различни научни, забавни и откривателски занимания, този път - на открито.

С помощта на невероятните Музейковци гостите на събитието ще опознаят света на науката, конструирането и приключенията. Кът с научни закачки ще събуди любопитството на всички, които обичат забавните експерименти.

Как да бъдем откриватели и да не се страхуваме да грешим ще ни покаже Maker Space – новото креативното пространство в Музейко, което ще обособи своя специална зона. Тук малките любознайковци смело ще конструират и експериментират.

Срещата в парка с Музейко повелява много приключения и ето защо екипът на Детския научен център ще организира специален Лов на съкровища със скрити кътчета и забавни награди. Най-находчивите ловци ще спечелят подарък. А всички, които дойдат ще имат възможност да участват в томбола, в която Музейко ще раздаде специални подаръци - - една седмица в Лятната академия на Музейко, специални отстъпки или играчка!

И още! В късния следобед поляната на Борисовата градина ще се превърне в музикална джунгла с малък дансинг и отлично настроение! Дискотека за плюшени животни ще предложи на децата и техните плюшени приятели да потанцуват заедно на фона на песничката на Музейко.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.