Sofia Fun Fest 2017 - много забавления и детски усмивки (снимки)


Sofia Fun Fest 2017 - много забавления и детски усмивки (снимки)
Снимка: Actualno.com

В песни, танци, игри и много забавления премина третото дългоочаквано издание на най-вълнуващия детски фестивал Sofia Fun Fest 2017 в Sofia Ring Mall.

Цели два дни (23 и 24 септември) малчуганите имаха възможност да се потопят в света на игрите, технологиите и забавленията, но и да научат нови неща от математиката, физиката и географията. Най-любопитните се впуснаха да изучават роботиката, а други се научиха как да направят кукла от шише и прежда. Не липсваха и такива, които умело майсторяха глицеринови сапунчета с различни аромати.

Организаторите, нашите колеги от Actualno.com, се бяха погрижили и за разнообразие от спортни занимания по тенис, футбол, айкидо и бразилско Джиу Джицу.

Любителите на изкуствата се насладиха на най-различни стилове танци, вокални и атракционни изпълнения.

По време на феста децата и родителите участваха и в съвместни занимания. Цялото семейство научи повече и се запозна отблизо със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват.

За финал не липсваха и изненади под формата на томбола с награди. Всяко дете можеше да се включи в нея, като събере три печата от трите фестивални зони - тази на арт работилничките, които се намират до амфитеатралната сцена на мола, спортната зона и на сцената, която се намира вътре в Sofia Ring Mall. Наградите, които спечелиха щастливците, са колело, тротинетка, волейболна и футболна топка, дървени печатчета и музикална игра.

И тази година Sofia Fun Fest се фокусира и върху социална дейност и благотворителност. Всички предмети, които изработиха децата, бяха изложени на благотворителния базар на Sofia Fun Fest 2017, където доброволците от Българския Червен кръст разказваха за каузата на желаещите да се включат в нея.

Набраните средства от 1598 лева и 12 стотинки ще бъдат използвани в подкрепа на Сектор за костно-мозъчна трансплантация към Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ" ЕАД.

Снимки: Actualno.com

СНИМКИ от събитието вижте в нашата ГАЛЕРИЯ oт ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ДЕН на феста!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама