"Дари книга, ела на театър" с второ издание


"Дари книга, ела на театър" с второ издание
Снимка: iStock/Guliver

"Дари книга, ела на театър" – кампания на Театър "Българска армия", ще се проведе за втора поредна година. Целта е да бъдат събрани стотици книги за деца в неравностойно положение и Читалището в село Долна Малина.

Който дари книга* на касата на Театър "Българска армия" получава талон с 50% отстъпка от цената на 1 билет, за постановка през май или юниКампанията стартира на 22 май и продължава до 28 май.

Седмицата, през която честваме 24 май, театър "Българска армия" ще приема книги както за деца, така и за възрастни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние.

От театъра ще се погрижат да отнесат събраните книги на деца в неравностойно положение и в Читалището в село Долна Малина. Театърът отправя покана и към всички вас. Споделете за място или хора, които също биха имали нужда от книги.

През първото издание на кампанията, което се проведе минаталия театрален сезон, бяха събрани над 3750 тома. Книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница и Читалище "Георги Димитров“ (село Ковачевци). Подари големия брой дарени книги Театър "Българска армия" зарадва също: малките пациенти на Клиника "Ушни, носни и гърлени болести”, Военно медицинска академия; село Негован, област София; село Ковачевци, област Самоков. Дарете книга, елате не театър! Очакваме ви на касата на

*При дарение от 3 или повече книги получавате втори талон за отстъпка от цената. Специалното предложение НЕ важи за гостуващи постановки!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама