Лара Фабиан се завръща в България


 Лара Фабиан се завръща в България
Снимка: Filip Van Roe

Харизматичната Лара Фабиан отново ще посети България на 16 декември (понеделник) 2019, 20:00 ч., в "Арена Армеец", като част от световното й турне 50. То ще започне тази година и ще продължи през 2020.

По време на обиколката, белгийско-канадска певица ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като "Je T’aime", "Je suis Malade" и "Adagio", както и песни от новия й албум "Papillon".

"Papillon" е четиринайстият студиен албум на Лара Фабиан и десетият на френски език. Той предстои да излезе на музикалния пазар през февруари 2019 година. Световноизвестната изпълнителка сподели първия едноименен сингъл от албума през октомври 2018, а видеото към песента събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.

С над 20 милиона продадени албума по света, Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Концертът й в София ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на "Арена Армеец" ще бъде лимитиран до 6000 души.

Продажбата на билети стартира на 9 януари (сряда) 2019 от 10:00ч. Те ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама