Ето колко пари ще спечелят Spice Girls от турнето си


Ето колко пари ще спечелят Spice Girls от турнето си
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди броени дни стана ясно, че момичетата от Spice Girls се събират и тръгват на турне във Великобритания. Сега вече се знае и какво ще бъде възнаграждението им.

Всяка от четирите изпълнителки (Виктория Бекъм няма да се присъедини към тях) ще вземе повече от 3 милиона долара, а ако билетите за концертите се разпродадат, сумата ще се увеличи, съобщава TMZ.

Анонимен източник съобщи, че Мел Би, Джери, Мел Си и Ема ще спечелят около 550 хиляди долара от всеки концерт, което ще донесе на всяка по 3,2 милиона, което не е лошо за 6 дни работа.

Те обаче могат да забогатеят и повече, ако билетите за техните концерти се продават добре. Сумата, до която може да стигне тяхното възнаграждение, е 6,5 милиона долара за всяка.

Това разбира се не е гарантирано. Билетите ще бъдат пуснати в продажба тази седмица. Певиците обаче са притеснени дали ще привлекат достатъчно публика без Виктория Бекъм.

Във видеоклип, споделен на новосъздадения акаунт в Twitter, останалите четири членки организираха пародийно новинарско предаване, за да потвърдят обиколката, като започнаха да пеят една от старите си песни.

"Само четири от нас сме напълно потвърдени, но Вик може да се присъедини към нас в някакъв момент", каза тя пред ITV, Великобритания.

Групата, която е създадена през 1994 г., е продала 85 милиона албума по целия свят. Само два от 11-те им сингъла не успяха да достигнат номер едно на британските класации, докато първите три сингъла пробиха и в първата петица на САЩ. Момичетата се разделиха през 2000, но се събраха за световно турне през 2007 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама