Иван Юруков става неврохирург в "Откраднат живот"


Иван Юруков става неврохирург в  "Откраднат живот"
Снимка: "Откраднат живот"

Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на "Откраднат живот: Любовта лекува", който ще стартира на 26 февруари от 20:00ч. в ефира на NOVA.

"Св. Анастасия" ще отвори врати за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и собствените си убеждения. "Отново в тим с Дрийм Тийм. И този път с елитни партньори, дейни сценаристи, професионален снимачен екип, в оборудвана база до последен детайл - предпоставка за безспорен успех", сподели Юруков, който ще влезе в ролята на доктор Деян Табаков.

"Моят герой е неврохирург – занимава се с една от най-тежките материи в медицината. Като цяло, доктор Табаков се държи доста иронично към всички, но причината е именно неговият професионализъм и желанието му да изпълнява перфектно задълженията си. Консултантите ни помагат изключително – понякога в едно изречение има толкова много терминология, че трудно можеш да срещнеш глагол", допълни актьорът, когото публиката познава от знакови театрални представления, кино продукции и телевизионни участия.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама