Мария Илиева изуми като Софи Маринова (видео)


Мария Илиева изуми като Софи Маринова (видео)
Снимка: NOVA

Мария Илиева изненада журито и публиката с образа си на Софи Маринова. Вчера в шоуто "Като две капки вода" тя впечатли с автентична имитация на отличителния глас на певицата. Затова не е изненадващо, че Мария стана и големият победител на вечерта.

"Благодаря на специалистите в това шоу, които успяват за минути да преобърнат света. Софи Маринова е уникална изпълнителка, която през годините е оставила изключителни песни", сподели развълнувано Илиева.

Бурни овации последваха и за Стефан Илчев, който се потопи в сложните стъпки на Мадона заедно с балета на шоуто – Funky Monkeys. Papi Hans получи категорична подкрепа от журито за образа на Ник Картър и тийн идолите на цяло поколение - Backstreet Boys.

"Очаквах, че преобразяването ти в Алла Пугачова ще бъде пародия, но това беше уникално!", заяви Маги Халваджиян след изпълнението на Милко Калайджиев в ролята на руската естрадна икона. Мая, Джина и Ади от емблематичните Трамвай №5 придружиха Петя Буюклиева на сцената на шоуто, докато самата тя се превърна в Петко Петков.

"Джо Лин Търнър е мой личен приятел. Мога да кажа, че успя да избягаш от женския образ, а с тези височини заслужаваш аплодисменти", заяви рок единицата в журито – Фънки, след представянето на ТИТА. С помощта на холограма Деси Добрева представи Агнета и Ани Фрин от ABBA, а Дичо развълнува публиката с R Kelly и песента "I believe I can fly".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама